Çocuklar Duymasın yayın tarihi belli oldu

Çocuklar Duymasın yayın tarihi belli oldu
Geçmişin en sevilen dizilerinden birisi olan Çocuklar Duymasın'nın yeni bölüm tarihi belli oldu. Tekrar izleyicileri ile buluşmayı planlayan Çocuklar Duymasın ne zaman başlayacak? İşte Çocuklar Duymasın dizisinin yayın tarihi.

Eski dizilerin yeniden çekilmeye başlamasıyla Çocuklar Duymasın'da yeni çekimler için hazırlıklara başlamıştı. Çok önceden dizinin yeni çekimlerinin başladığına dair duyuru yapılmıştı ancak ne zaman başlayacağına dair bir bilgi verilmemişti. Dizinin adının 'Çocuklar Duymasın Güç Uyanıyor' olacağına dair tanıtımı yapılarak severlerini oldukça heyecanlandırdı.

Televizyon tarihinin en sevilen dizisi olan Çocuklar Duymasın oyuncu kadrosu olarak pek değişikliğe uğramadan en çok takip edilen aile dizilerinden birisi olmuştu. İlk fragmanın ve oyuncu kadrosunun kesinleşmesinin ardından dizinin ilk yarın tarihi de belli oldu.

Çouklar Duymasın dizisi ilk bölümü TGRT kanalında 2002 yılında yayınlanmıştı. Daha sonra dizinin beğenilmesinin ardından ATtv Star Tv, Fox gibi kanalarda yayınlanmaya devam etti. Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'nun oynadığı dizinin yeni bölümlerinde de yer alacaklar.

Dizinin yeni bölümlerinde oyuncu kadrosuna dair bir bilgi verilmezken 'Çocuklar Duymasın Güç Uyanır' dizisi ilk bölümü 23 Temmuz Pazar günü Kanal D ekranlarında olacak.

18-07-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar