Cumartesi günü hangi diziler var? Cumartesi yayın akışı

Cumartesi günü hangi diziler var? Cumartesi yayın akışı
Cumartesi günü yayın akışında hangi diziler var? Bu akşam Show TV, Star TV, Fox, Kanal D, Atv kanallarının Cumartesi günü yayın akışı listesi!

Cumartesi dizileri neler? Hafta sonunu televizyon karşısında geçirmek isteyenler arama motorlarında "Cumartesi günü tv'de ne var?" ve "Cumartesi günü hangi diziler var?" aramaları yapıyor. Aşağıdaki listeden bu akşam yayınlanan dizilerin tam listesine ulaşabilir, yazının devamından ise diziler hakkında detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Cumartesi dizileri neler? Hafta sonu televizyon ekranında hangi diziler var? Atv, Star Tv, Fox, Show Tv, Kanal D ve Tv8 gibi çok izlenen televizyon kanallarının yayın akışı listelerinde hangi diziler var?

Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah dizileri bu akşam var mı? Cumartesi yayın akışları aşağıda!

CUMARTESİ GÜNÜ HANGİ DİZİLER VAR? İŞTE 16 MART 2024 CUMARTESİ DİZİLERİ VE PROGRAMLARI

KANAL DİZİ ADI BÖLÜM
TRT 1 GÖNÜL DAĞI 131
ATV KARDEŞLERİM 121
NOW KORKMA BEN YANINDAYIM 2
KANAL D ÜÇ KIZ KARDEŞ 78
STAR TV YAN ODA 2
KANAL 7 GELİN 7
KANAL 7 EMANET 667

   

CUMARTESİ GÜNÜ YAYINLANAN DİZİLER VE KONULARI

ATV / KARDEŞLERİM / 20:00

Anne ve babasını bir anda kaybeden dört kardeşin yaşadığı zorlukları, hayat mücadelesini, bir kardeş olmayı daha da önemlisi bir aile olmayı konu alıyor. 

TRT 1 / GÖNÜL DAĞI / 20:00

Anadolu insanının değerlerini yeniden hatırlatacak Gönün Dağı dizisi şehir hayatına entegre olanlara hoş bir nostalji yaşatacak. Kısıtlı imkanlarla mücadele eden, alınteriyle kazanmanın ve paylaşmanın değerini yeniden anlayacağınız Gönül Dağı dizisinde, Taner ve Dilek'in şakı eşlik edecek. Gülsüm Ali İlhan ve Berk Atan'ın canlandıracağı Taner ve Dilek karakterlerinin saf ve masum sevgisi günümüz ilişkilerine ayna tutacak. Düğünler, cenazeler, geleneksel günler ve bozkırın sembolleri Yılkı atları Gönül Dağı dizisinin en çarpıcı sahnelerini oluşturacak.

NOW / KORKMA BEN YANINDAYIM / 20:00

Korkma Ben Yanındayım, genç bir kızın hamile kalması ve bu olayın ailesi ve çevresinde yarattığı etkileri konu alıyor. Ailesinin gözbebeği İnci'nin yaşadığı bu olay, ailesinin ve çevresindeki insanların hayatlarını derinden etkileyecek bir dizi olayın fitilini ateşliyor. Dizinin merakla beklenen ilk bölümünde, izleyicileri sürükleyici bir hikâyenin içine çekecek detaylar ve heyecan dolu anlar bekliyor.

KANAL D / ÜÇ KIZ KARDEŞ / 20:00

Türkan, Derya ve Dönüş isminde üç kız kardeşin anne ve babalarıyla mutlu bir hayat sürerken başlarına gelenler konu ediliyor. Ailenin güzel kızı Türkan'ın (Özgü Kaya) yaptığı evlilikle ailenin üzerinde beliren kara bulutlar hayatlarını içinden çıkılmaz bir hale dönüştürüyor. Sadık ve Nesrin'in mutlu kızları kendi kaderleriyle baş başa kalırken sırlarla değişen hayatlar başarılı bir senaryoyla ekrana taşınıyor.

STAR TV / YAN ODA / 20:00

Dizi Cevale’nin sunucu kızı Verda’nın, programına katılan zengin iş adamı Fikret Alabey ile evlenmeye karar vermesiyle başlıyor. Bu evlilik, Cevale’nin ailesine sürekli sorun çıkaran bir kadın olmasından dolayı, herkesi zor durumda bırakıyor. Ancak Cevale’nin hayatı, bu evlilik sayesinde tamamen değişiyor. Cevale, kendini hiç beklemediği bir maceranın içinde buluyor. 

 

16-03-2024
Yazar Hakkında
Oğuzhan Temel

Oğuzhan Temel

Ben Oğuzhan Temel, 10 Kasım 1993 tarihinde Kocaeli/Gebze'de doğdum. 2010 yılından bu yana canlitv.com'da görev alıyorum. 2018 yılından itibar .. devamı.. mail
Yorumlar