Damat Bayıldı programına nasıl başvuru yapılır?

Damat Bayıldı programına nasıl başvuru yapılır?
Show TV ekranlarında başlayacak olan Damat Bayıldı programına nasıl başvuru yapılır? Programın formatı ve program hakkındaki bilgiler.

Show TV ekranlarında yepyeni bir yarışma programı başlamak üzere. Gelin ve damatların yer alacağı yarışmanın adı Damat Bayıldı olarak belirlendi. Damat Bayıldı programına nasıl başvuru yapılır? Damat Bayıldı yarışması hakkında bilgiler, yarışmanın formatı ve çok daha fazlası. 

Son dönemde yemek programlarını görmeye alıştık. Özellikle Yemeteyiz programı ile birlikte Türk televizyonlarında pek çok yemek programı yayınlanmaya başladı. Her biri farklı formatlarda karşımıza çıktı. Damat Bayıldı'da onlardan biri olacak. Format olarak Kanal D'de yayınlanmakta olan Gelinim Mutfakta programına bir hayli benzeyen Damat Bayıldı'nın tek farkı gelinler ile kaynanalar arasında değil de 5 tane karı koca çift arasında yapılması olarak görünüyor. Damatlar önlerine gelen yemeği kimin yaptığını bilmeden değerlendirecek ve puanlayacak. Çiftler en çok puanı toplayabilmek için birbiriyle kıyasıya bir şekilde yarışacak.

Bu arada programı sunacak kişinin de kim olduğu belli oldu. Herkesin çok yakından tanıdığı Onur Büyüktopçu yarışmanın sunuculuğunu üstlenecek. Kendisi daha önce TV 8'de yayınlanan Yemekteyiz programını sunmaktaydı. Geçtiğimiz haftalarda programdan ayrıldığını açıklamıştı. Asıl mesleği oyunculuk olan Onur Büyüktopçu, Fırtınalı Aşk, Üç Tatlı Cadı, Güz Gülleri, Doktorlar, Tatlı Bela Fadime ve Kiralık Aşk gibi dizilerde rol almıştı. 2018 yılında Yemekteyiz programıyla birlikte sunuculuğa adım attı. Şimdi de Show TV'den ekranlara gelmeye başlayacak olan Damat Bayıldı programında sunuculuk yapacak. 

Damat Bayıldı programına nasıl başvuru yapılır?

Yeni başlayacak Damat Bayıldı programına başvuruda bulunmak için Show TV'nin başvuru formu sayfasına girmeniz gerekmekte. Damat Bayıldı için gireceğiniz formda adınız, soyadınız, cinsiyetiniz, doğum tarihiniz, yaşadığınız şehir, mesleğiniz, adresiniz, iletişim numaranız, yarışmaya katılma amacınız, seyahat engelinizin olup olmadığı, daha önce bir televizyon programına katılıp katılmadığınız gibi şeyleri doldurmanız isteniyor. Ayrıca kendinizi birkaç kelimeyle kendinizden bahsetmeniz, kendinize ait veya çiftseniz birlikte çekildiğiniz bir adet fotoğrafı göndermeniz ve son olarak da başvurunuz için hazırladığınız kısa bir videoyu göndermeniz gerekiyor. Tüm bunların ardından sizi ilgi çekici bulmaları halinde yarışmaya davet ediyorlar. Genelde sıra dışı ve reyting getirecek tarzda kişiler seçiliyor.

19-06-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar