Damla Colbay Yalnız Kurt Dizisinden Ayrıldı Mı?

Damla Colbay Yalnız Kurt Dizisinden Ayrıldı Mı?
Atv ekranlarının Sinegraf imzalı sevilen dizisi Yalnız Kurt’un Sare’si Damla Colbay diziden ayrıldı mı? Yalnız Kurt dizisinde Sare Öldü Mü? İşte merak edilenler…

Yapımını Sinegraf yapım şirketi tarafından yapılan, yapımcılığını Osman Sınav’ın üstlendiği Atv dizisi Yalnız Kurt’un güzel oyuncusu Damla Colbay diziden ayrıldı mı? İlk bölümü ile 28 Ocak 2022 de ekranlara gelen dizinin yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun otururken, senaryosunu Murt Koca, Ali Alper Erze, Recep Çavdar, Adem Bıyık kaleme alıyor. İlk sezonu ile ekranlara gelen dizi harita üzerinde ülkelerin, sınırlarını değiştiren, ülkeleri küçük parçalara bölen, hükümetleri darbeyle devirip kendi yandaşı kukla hükümetler kuran, Allah adıyla insanları ağna düşürüp aldatan, terör örgütleri ve cemaatler kuran, küresel emperyal bir güç olan Golyat’a karşı verilen mücadeleyi, konu almaktadır. Yalnız Kurt dizisinin proje tasarımcısı Osman Sınav, görüntü yönetmeni Özkan Bal, dizinin anlatıcısı ise Cihan Ünal’dır. Dizinin başrollerini Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay, Murat Han ve Polat Bilgin paylaşıyor. Dizide Damla Colbay ‘Sare Türkmen’ karakterine hayat veriyor. Yalız Kurt dizisinde sezon finali öncesinde bir ayrılık yaşanacağı gündeme geldi. Yalnız Kurt’un Sare’si dizide ölüyor mu? Sare karakterine hayat veren Damla Colbay Yalnız Kurt dizisinden ayrılıyor mu? İşte merak edilenler…

Yalnız Kurt Sare Öldü Mü?

Yalnız Kurt dizisinde Sare Türkmen, Esra Türkmen’in ikiz kardeşi. Dizide Damla Colbay iki karakter canlandırdı. Esra Türkmen sezonun başında öldü. Ardından ikiz kardeş Sare Türkmen olarak diziye devam etti.

Sare Türkmen, on yaşındayken. Anne babalarının katili, ikizi Esra’yla kendisini de öldürecekken, Sare onu öldürür. O gün bütün dünyası değişen Sare, mafya bir babanın kızıyken, elinde bir katilin kanı varken, kimsesizken, Viking adında biri tarafından ikizi Esra ile kendisine sahip çıkar. İkisini de birer Yetim Kurt olarak yetiştirir. O günden bu yana hayatları kendilerine ait olmayan kızlar, akranlarınla oyun oynayamadan; hiç âşık olmadan; hiç hayalleri olmadan yaşar. Düşmana doğrultulmuş soğuk bir silahtan başka bir şey değildir.



Esra’nın Ölümü

20. Bölümde 1. Sezon finalini yapan Yalnız Kurt dizisinde son bölümde Sare ve yiğeni Ela, Topal tarafından rehin alınır. Altay’ı tuzağa düşürmeye çalışan Topal Altay’ı yaralar, fakat Altay yaralı şekilde elinden kurtulurken, Sare bağlı ellerini çözer, yiğenine dokunulmaması için eve sokar orada durmasını söyler. Ancak Altay silahı Sare’ye tutar, Sare silahın üzerine atlar ve silah patlar. Sare yaralanır, olay yerine gelen Altay, Topal’ı boğarak öldürür. Sare ise yaralı yerde yatarken Altay yetişir ancak Sare, Altay’ın kollarında ölür.


Sare’nin Ölümü

Damla Colbay Yalnız Kurt Dizisinden Ayrıldı Mı?

28 Ocak 2022 tarihinde ilk bölümü ile ekranlara gelen Yalnız Kurt dizisi 10 Haziran Cuma günü 20. Bölümde ilk sezon finalini yaptı. Sezon finali bölümünde Topal, Sare ve Ela’yı tuzağa düşürüp rehin almıştı. Topal’ın kurşunu ile Sare ölür ve Sare’yi canlandıran Damla Colbay Yalnız Kurt dizisinden ayrılır.

Yalnız Kurt dizisi 2. Sezonda da kaldığı yerden devam edecekken, diziye veda eden Damla Colbay 2. Sezonda yer almayacak.

14-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar