Deadpool 3 Fragmanı: Heyecan Dorukta!

Deadpool 3 Fragmanı: Heyecan Dorukta!
Deadpool 3'ün ilk fragmanı bu akşamki Super Bowl maçı sırasında yayınlandı. Merakla beklenen film, Ryan Reynolds'un Deadpool'u ile Hugh Jackman'ın Wolverine'ini bir araya getiriyor

Amerika'da her yıl en çok izlenen televizyon yayınları arasına girmeyi başaran Super Bowl, her yıl olduğu gibi bu yıl da pek çok fragmanın izleyici ile buluşmasına vesile oldu.

Marvel Evreninde Büyük Buluşma: Deadpool ve Wolverine Bir Arada!

Deadpool 3 sadece popüler seriyi sürdürmekle kalmayacak, aynı zamanda Marvel'ın en popüler kahramanlarından biri olan Wolverine'i de hikâyeye dahil edecek. Ayrıca Hugh Jackman da karakteri yeniden canlandıracak. Bu da Deadpool 3'ü bugüne kadar en çok beklenen Marvel filmi haline getirdi. Filmin fragmanı, izleyicileri büyük bir merakla beklenen bu buluşmaya hazırlıyor.

Deadpool, MCU ile Buluşuyor!

Öte yandan Deadpool'un artık Disney'in elinde olması, Marvel Sinematik Evreni'nden bazı karakterlerin de filmde yer alma ihtimalini artırıyor. Hatta şu ana kadar çıkan söylentiler Deadpool'un MCU ile yakın temasının bu filmde başlayacağını öne sürüyor. Bu durum, Marvel hayranlarını büyük bir heyecanla dolduruyor ve filmin beklenenin ötesinde bir deneyim sunacağına dair beklentileri arttırıyor.

Büyük Oyuncu Kadrosu ve Vizyon Tarihi

Shawn Levy'nin (Free Guy, The Adam Project) yönettiği filmde Ryan Reynolds ve Hugh Jackman'ın yanı sıra Morena Baccarin, Emma Corrin, Matthew Macfadyen ve Brianna Hildebrand rol alıyor. Fragman sonunda da görüldüğü gibi Deadpool & Wolverine adını alacak film 26 Temmuz 2024'te vizyona girecek. Deadpool 3'ün bu büyük buluşması ve çok beklenen fragmanı sinema tutkunlarını heyecanlandırmaya devam ediyor.

Günün Bomba Haberi Fragman ile Birlikte Geldi!

Gece oynanan Super Bowl maçı sırasında büyük bir sürpriz geldi. Deadpool filminin üçüncü bölümü için ilk fragman yayınlandı ve gündeme bomba gibi oturdu. Tanıtım filmini izleyenler, yeni oyuncuları ve hikâyeyi hayretler içinde izledi. Marvel evreninin farklı karakterlerini bir arada sunan hikayesiyle 26 Temmuz 2024 tarihinde vizyona gireceği de duyuruldu.

12-02-2024
Yazar Hakkında
Şule Akyol

Şule Akyol

94 yılında Bursa Gemlik’te dünyaya geldi. İlköğretim ve lise hayatını burada tamamladı. Daha sonra Uludağ Üniversitesi MYO Dış Ticaret .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler