Disney Plus, Korku Serisinin Devamı İçin Yeşil Işığını Yaktı!

Disney Plus, Korku Serisinin Devamı İçin Yeşil Işığını Yaktı!
Disney Plus, popüler korku dizisi "Goosebumps"un ikinci sezon onayını verdiğini duyurdu. İşte dizinin konusuna dair detaylar...

 R.L. Stine'ın eserlerinden uyarlanan dizi, heyecan dolu yeni sezonuyla izleyicileri korku dolu bir yolculuğa çıkaracak.

Yeni Sezon Yeni Hikayelerle Geri Dönüyor!

Pasadena, Kaliforniya'da düzenlenen 2024 Televizyon Eleştirmenleri Derneği Kış Basın Turu'nda yapılan açıklamaya göre, "Goosebumps"un ikinci sezonu, yeni oyuncu kadrosu, farklı hikayeler ve ilginç mekanlarla dolu olacak. İlk sezondan birkaç yıl öncesine götürecek hikayesiyle yeni sezon 1994 yılında geçiyor. 

1994 Yılında Geçecek Yeni Sezon

İlk sezondan farklı olarak, "Goosebumps"un ikinci sezonu 1994 yılında geçecek. Dizide, bir grup genç, evlerinde tuhaf olaylar yaşadıktan sonra, 1994 yılında gizemli bir şekilde kaybolan 5 kişinin peşine düşecek. Yeni sezonun oyuncu kadrosu henüz netleşmese de, diziye yeni karakterlerin katılması bekleniyor.

R.L. Stine'ın Korku Dünyası Genişliyor

R.L. Stine'ın korku dünyası, "Goosebumps"un ikinci sezonuyla daha da genişliyor. 80 yaşındaki yazarın eserleri, uzun yıllardır genç okuyucuları büyülüyor ve korkutuyor. Stine, kariyerinin en önemli eserlerinden biri olan "Goosebumps" serisiyle adını tüm dünyaya duyurmuştu. Büyük yankı getiren çalışmalarından biri olan Goosebumps öncesinde Stine sözlerine şunu eklemişti “korku türünde yazacağımı hiç düşünmemiştim”. Şaşırtıcı sözlerinin ardından Netflix ile anlaşmaya varılmış ve yeni bir seriyi hayata geçirmişti. Netflix ile anlaşarak "The Fear Street" üçlemesini hayata geçirmişti.

Beklenen İkinci Sezon için Henüz Bir Yayın Tarihi Belli Değil

Yeni sezon oldukça ses getiren bir gündem olarak dijital ortamda yayılsa da oyuncu kadrosu belirsizliğini korumaya devam ediyor. Yeni oyunculardan oluşacak ikinci sezon kadrosu merakla bekleniyor. İlk sezon 10 bölüm olarak ekranlara getirilmiş olsa da yeni sezon 8 bölümden oluşacak. 

İlk sezonda yer alan Zack Morris, Miles McKenna, Isa Briones, Ana Yi Puig, Justin LOng, Will Price, Rachael Harris ve Rob Huebel gibi isimler yeni sezonda olmayacak. Yeni kadro belli olmasa da başarılı isimlere rol verileceği seyircinin beklentileri arasında yer alıyor.

"Goosebumps"un heyecanla beklenen ikinci sezonu için henüz bir yayın tarihi belirlenmedi. Ancak Disney Plus ve Hulu üzerinden izlenebilecek olan yapım, Türkiye'de resmi olarak yayınlanmıyor. İzleyiciler, bu korku dolu serinin ikinci sezonunu heyecanla beklemeye devam ediyor!

 

 

14-02-2024
Yazar Hakkında
Şule Akyol

Şule Akyol

94 yılında Bursa Gemlik’te dünyaya geldi. İlköğretim ve lise hayatını burada tamamladı. Daha sonra Uludağ Üniversitesi MYO Dış Ticaret .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler