Dönence setinde kavga çıktı, çekimler durdu

Dönence setinde kavga çıktı, çekimler durdu
Sümeyye Aydoğan’ın sesi tartışma esnasında sesinin yükseldiği ve ekibin araya girmesiyle tartışmanın büyümeden sona erdiği görüldü.

Dönence dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri kimdir? Dönence dizisi senaryo ekibi kimlerden oluşuyor? Dizinin yönetmeni kimdir? Dönence dizisinin hangi önemli oyuncularaı arasında kavga çıktı? Kavga sonrası nasıl bir karar alındı? Dizinin yeni bölümü ne zaman ekranlarda olacak? Dönence dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızn içeriğinde. İşte detaylar …

Dönence setinde kavga çıktı, çekimler durdu

Kanal D’nin iddialı dizisi Dönence yaz döneminde özellikle salı akşamları fırtına gibi esmeye devam ediyor. Reytinglerde yapımcı ve yayıncı şirketlerin yüzlerini güldüren Dönence dizisinin ekibinde gergin anlar yaşandı. Dizinin başrolünde yer alan Sümeyye Aydoğan ve Nazlı Çetin arasında kaldıkları otelde tertışma yaşandı. Sümeyye Aydoğan’ın sesi tartışma esnasında sesinin yükseldiği ve ekibin araya girmesiyle tartışmanın büyümeden sona erdiği görüldü. Kavganın ertesi günü yapım şirketi tarafından çekimlere bir hafta ara verildiği belirtildi. Gerekçe olarak ta senaryo çalışmaları gösterildi.

Reytinglerde yüz güldürüyor

Dönence dizisinin 6 . bölüm çekimleri 7 Ağustos pazartesi günü başlayacak. Bu yüzden diziye bir hafta ara verilecek. Daha sonra normal akışa geçilerek 15 Ağustos Salı günü saat 20.00’de yeni bölüm izleyicileri ile buluşacak. Dizi özellikle gençlik dizisi olarak ilgi çekiyor. Genç izleyici kitlesini en çok etkileyen dizilerden birisi olan Dönence dizisi reytinglerdeki başarısı ile de göz kamaştırıyor. Dizi tüm seyircilerde 2.97 reyting, 20+ABC1 kategorisinde 2,96 reyting, AB kategorisinde ise 2.63 reyting yüzde 11.16 izlenme payıyla Salı gününün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Dizinin oyuncuları ve karakterleri

Dönence dizi kadrosu ve canlandırdıkları karekterler şöyle : Caner Topçu - Özgür, Sümeyye Aydoğan - Gece, Emre Kınay - Cem, Atakan Hoşgören - Emir, Didem İnselel - Verda, Ogün Kaptanoğlu - Harun, Ülkü Hilal Çiftçi - Gülce, Ahmet Varlı, Doğa Karakaş - Rüzgar, Nazlı Çetin - Sera, Şebnem Doğruer, Alara Bozbey, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya, Berfin Ant - Ceren

Dönence dizisi bir uyarlama

Serdar Gözelekli’nin yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu Nuray Uslu, Banu Yılmaz , Hamza Akyıldız, Ebru Hacıoğlu, İbrahim Güler, Melek Ordu’dan oluşan bir yazı ekibi kaleme alıyor. Gençlik romantik komedi dizisi olan Dönence dizisi özgün bir hikaye olmayıp uyarlamadır.

03-08-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler