Ekranların yeni bombası YÜZYÜZE dizisi ne zaman başlayacak!

Ekranların yeni bombası YÜZYÜZE dizisi ne zaman başlayacak!
Sinem Kobal ve Birkan Sokullu'nun başrollerini paylaştığı dizi Yüzyüze çok iddialı bir şekilde geliyor. Peki Yüzyüze dizisi ne zaman başlayacak? Yüzyüze tanıtım fragmanı yayınlandı mı? Yüzyüze hangi kanalda yayınlanacak?

Televizyon dünyasını fethetmeye hazırlanan dizi Yüzyüze, daha başlamadan gündeme bomba gibi oturdu. Sinem Kobal ve Birkan Sokullu'nun başrollerini paylaştığı dizi büyük bir merakla bekleniyor. Peki Yüzyüze dizisi ne zaman başlayacak? Sinem Kobal ve Birkan Sokullu'nun yanı sıra dizide hangi isimler yer alıyor? Reytingleri alt üst etmesi beklenilen dizi hangi kanalda yayınlanacak?

YÜZYÜZE BOMBA GİBİ GELİYOR!

Efsane bir kadro ile ekranlara gelmeye hazırlanan dizi Show Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Tanıtım fragmanı yayınlanan dizi Yüzyüze izleyicide daha fazla bir merak uyandırdı. Uzun zaman sonra ekranlara dönen Sinem Kobal'ın canlandıracağı rol ilgi ile izlenecek. Efsane dizinin kadrosunda Sinem Kobal ve Birkan Sokullu'nun yanı sıra Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Başak Daşman, Ali Seçkiner, Muhammet Çakır, Selin Yeninci, Merve Dizdar, Nihal Telcan, Kaan Uluca ve Celal Öztürk gibi isimler yer alıyor.

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yapımcılığını üstlendiğinin ilk tanıtım fragmanı yayınlanırken, ne zaman başlayacağına dair net bir açıklama yapılmadı. Dizi tüm yaşamı boyunca aşktan uzak ve aşktan kaçarak yaşayan 2 insanın öyküsünü konu alacak. Bu iki insanı da güzelliği ile akılları durduran oyuncu Sinem Kobal ve yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu canlandıracak. İzleyiciyi ekran başına kilitlemesi planlanan diziyi SHOW TV CANLI İZLE kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz..

YÜZYÜZE TANITIM FRAGMANI

04-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler