Elçin Sangu hayranlarına müjde!

Elçin Sangu hayranlarına müjde'
Kiralık Aşk'ta canlandırdığı Defne karakteri ile milyonlarca hayran elde eden Elçin Sangu'dan güzel haber geldi. Güzel oyuncu Elçin Sangu hayranları bu habere çok sevinecek. Elçin Sangu yeni sezonda ekranlara geri dönüyor.

Güzel oyuncu Elçin Sangu en son rol aldığı Star TV'deki Kiralık Aşk dizisinin final yapmasının ardından uzun bir tatile çıktı. Yoğun iş temposunu tatil ile sonlandırmak isteyen güzel oyuncu Tayland'a gitti. Tatilde geçen zamanlarından çekildiği  resimleri kendi sosyal medya hesabından hayranları ile paylaştı. Yeni sezonun ve yeni dizilerin arda arda başlaması ile televizyon ekranları yeniden şenlendi. Fakat herkesin gözü Elçin Sangu'yu aradı. Güzel oyuncunun hayranları o bir dizide görmek istediklerini dile getirdiler. Ve beklenen güzel haber sonunda geldi.

ELÇİN SANGU EKRANLARA DÖNÜYOR

Kiralık Aşk'taki Defne karakteri ile sevilen Elçin Sangu'nun yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan bir dizide rol alacağı açıklandı. Konu ile ilgili olarak Hürriyet gazetesinin yer verdiği haberde, Elçin Sangu'nun rol alacağı dizi ve oyuncu kadrosunun henüz bir netlik kazanmadığına yer verildi. 

ELÇİN SANGU'NUN ROL ALDIĞI PROJELER

Öyle Bir Geçer Zaman Ki : Jale karakteri (2010)

Aşk Kaç Beden Giyer . Nehir karakteri (2012) 

Bir Aşk Hikayesi : Eda Çağlar karakteri (2013 - 2014)

Kurt Seyit ve Şura : Güzide karakteri (2014)

Sevdam Alabora :  Zeynep karakteri (2015)

Kiralık Aşk : Defne karakteri (2015 - 2017)

 

 

06-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar