Elçin Sangu’nun Yeni Projesi Belli Oldu!

Elçin Sangu’nun Yeni Projesi Belli Oldu!
Ekranların güzel yüzü, başarılı oyuncu Elçin Sangu'nun yeni projesi belli oldu! başarılı oyuncu sevenleriyle bu sefer bambaşka bir projeyle buluşacak. İşte ayrıntılar!

Ekranların aranan yüzü, dizilerin vazgeçilmez karakteri, başarılı ve güzel oyuncu Elçin Sangu’nun yeni projesi belli oldu. Son olarak geçtiğimiz sezon Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte Çarpışma dizisinde rol alan Elçin Sangu bugünlerde başka bir heyecanı yaşıyor. Başarılı oyuncu Çarpışma’dan sonra bir süre ekranlara dönmeyi düşünmediğini ve dinleneceğini açıklamıştı. Sangu’nun yeni bir dizide rol almasını sabırsızlıkla bekleyen sevenleri de bu son projeyi duyunca heyecanlarını saklayamadı. İşte ayrıntılar.

Elçin Sangu’nun Yeni Projesi: İzmir’in Kızları!

Ekranların sevilen yüzü, güzel oyuncu Elçin Sangu geçtiğimiz sezon rol aldığı Çarpışma Dizisi’nden sonra bir süre ekranlara dönmeyeceğini açıklamıştı. Sevenlerini üzen bu açıklamanın ardından Sangu’nun hangi projeyle döneceği merak konusuydu. Sonunda Elçin Sangu’nun projesi belli oldu. Most Prodüction imzalı İzmir’in Kızları adlı müzikal ile imza aşamasına gelen oyuncu sevenlerini mutlu etti. Aralık ayında sahnelenmesi planlanan müzikli oyunu Gaye Cankaya’nın yöneteceği açıklandı.

Sezen Aksu şarkılarından yola çıkılarak yazılan müzikli gösteri için yapım şirketi Elçin Sangu’ya başrol teklif etti. Bunun sebebinin güzel oyuncunun sesinin güzel olması ve opera bölümü mezunu olması olduğu ileri sürüldü. Elçin Sangu’nun Aralık ayında sahnelenmeye başlanacak olan İzmir’in Kızları adlı müzikalde kiminle partner olacağı ise şimdilik bilinmezliğini koruyor.

Elçin Sangu Kimdir?

13 Ağustos 1985 yılında İzmir’de dünyaya gelen Sangu ilk orta ve lise eğitiminin ardından Mersin Üniversitesi Opera Bölümünden mezun oldu. Sangu Sahne Tozu Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak rol almaya başladı. Güzel oyuncu ilk olarak 2011 yılında Öyle Bir Geçer zamanki adlı dizide canlandırdığı Jale karakteriyle tanındı. Oyuncu ardından 2012 – 2013 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide nehir karakterine hayat verdi. Oyuncunun rol aldığı bazı yapımlarsa şunlar: Öyle Bir Geçer Zamanki, Aşk Kaç Beden Giyer, Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora, Kiralık Aşk, Çarpışma. Çerkes asıllı kızıl saçlı oyuncu Sangu aynı zamanda Elidor saç ürünlerinin yanı sıra Boyner Mağazalarının da yüzü olmuştur. Elçin Sangu, sosyal medya ve diğer çeşitli istatistiklere dayalı olarak 2016 yılının ikinci en popüler Türk aktrisi seçilmiştir. İnstagramda en çok takipçisi olan ünlüler arasındadır.

23-09-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler