Elimi Bırakma Dizisi Nerede Çekiliyor?

Elimi Bırakma Dizisi Nerede Çekiliyor?
Konusu değil çekildiği mekanlarla da gündeme gelen Elimi Bırakma dizisi nerede çekiliyor, dedik ve canlitv takipçileri için araştırdık

Üs Yapım tarafından hazırlanan Elimi Bırakma dizisi görsel çekimleriyle dikkat çekiyor. Sadece konusu değil çekildiği mekanlarla da gündeme gelen Elimi Bırakma dizisi nerde çekiliyor, dedik ve canlitv takipçileri için araştırdık. Şimdi detaylar

Elimi Bırakma Dizisi Nerede Çekiliyor?

İstanbul’un farklı semtlerinde çekilen Elimi Bırakma genellikle Sarıyer’de kurulan sette hazırlanıyor. Ancak senaryo gereği zaman zaman İstanbul’un diğer semtlerinde de çekimler yapılıyor. Özellikle Sarıyer ilçesi ve civarı ile Beykoz setlerinde bölüm çekimleri yapılan Elimi Bırakma dizisi TRT1’de ekranlara geliyor.

Elimi Bırakma Dizi setleri

Üs Yapım tarafından çekilen Elimi Bırakma dizisinin yönetmeni Sadullah Çelen. Volkan Yazıcı ve Nilüfer Aydın tarafından yazılan dizi, yeni yayın dönemi için İstanbul’un farklı mekanlarında çekiliyor. Oyuncu kadrosunda; Alina Boz, Alp Navruz, Cemre Güneli, Dolunay Soysert, Gökçe Yanardağ ve Burak Tamdoğan gibi usta isimlerin yer aldığı dizi birkaç ilçede çekiliyor.

Elimi Bırakma Dizisi Sarıyer Seti

Sonbahar sezonu Üsküdar’da çekilecek olan Elimi Bırakma dizisi, TRT1 ekranında görselliğiyle dikkat çekecek. Dizi çekimleri ve setlerle ilgili ilk set fotoğrafları ve kamera arkası çekimler, sosyal medya platformlarında paylaşılmaya başlanan Elimi Bırakma dizisi adeta seyircisine “beni bırakma” diyecek. Sarıyer ve çevresindeki lüks yapıların yanı sıra Sarıyer’de genel set olarak kullanılan villada çekimler devam edecek. Konaklar, villa ve dubleks yapıların bulunduğu Beykoz ilçesi ve Sarıyer, gayrimenkul sektöründe de değerli bölgeler arasında yer alıyor. İlerleyen bölümlerde İstanbul’un farklı semtlerinde çekilecek dizinin dış alan çekimi olarak İstanbul’un şık manzaralarından görüntüler sunacak.

32 mahallesi ve bol ormana sahip olan Sarıyer, Rumeli Hisarı’ndan Karadeniz’e kadar uzanan ve büyük sahil avantajına sahip olduğu için dizi sektöründe ön plana çıkmaya başladı. Denizi, doğası, villaları ve bol oksijeniyle değer kazanan bölge görsel mekanlar için avantajlı duruma geçti.

Üsküdar İlçesi Dizi Seti

Elimi Bırakma dizisinin Anadolu Yakası bölümleri ise Üsküdar’da çekiliyor. İstanbul Boğazı ve Kadıköy sahillerine yakın olması Üsküdar’ı değerli kılan özellikler olarak göz önünde tutuyor. Turistik gezi alanları, tarihi yapıları ve eğlence formatları yanında Boğaz manzarasıyla dizi ve filmlerin çekimlerinde Üsküdar ön plana çıkıyor.

Elimi Bırakma Beykoz Seti

İstanbul’un en köklü ilçelerinden olan Beykoz, deniz ve doğayı bir arada barındırmasıyla son zamanlarda dizi sektöründe ünlenmesine yardımcı oldu. Özellikle sahil şeridinde, Kocaeli, Çatalca’nın yeşil doğasından ve göz alıcı güneş doğumundan faydalanan Beykoz, ayrıca İstanbul Boğazı avantajını da barındırmaktadır. canlitv olarak Elimi Bırakma dizisine başarılar diliyoruz.

16-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar