Emir Benderlioğlu ‘Tuzak’ Dizisinde!

Emir Benderlioğlu ‘Tuzak’ Dizisinde!
Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Dizisinin Piri Reis’i Emir Benderlioğlu’nun yeni dizisi belli oldu. Başarılı oyuncu Akın Akınözü ve Talat Bulut’lu Tuzak dizisinde!

TV8 ekranlarının yeni sezon dizisi belli oldu. İddialı bir yapım olarak ekranlara gelecek olan Tuzak dizisinin oyuncu kadrosu da çok güçlü oluşturuluyor. Hazırlıkları ve oyuncu seçmeleri devam eden diziye son olarak bomba bir isim dahil oldu. Survivor All Star’ın bitmesi ile MasterChef Türkiye başladı ve reytinglerde çok iyi performans sergiliyor. Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8, yarışma programları ile ön planda olmasına rağmen, onlardan kalan boşlukları planlamada da diziler büyük önem taşıyor. Kanalın çok sayıda diziyi ekrana getirme gibi bir planı yok ancak az sayıda çok etkili dizilerle yer almaya çalışıyor. Şuana kadar Doğduğun Ev Kaderindir, Annenin Sırrıdır Çocuk, Maral, Kızım, Kırmızı Oda gibi yapımlar TV8’in etkileyici dizileri oldu. Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren kanal bu sezonda da başrollerinde Akın Akınözü ve Talat Bulut’un yer aldığı aksiyon dizisi ile büyük izleyici kitlesine ulaşacağa benziyor. Akın Akınözü Hercai dizisi ile yüksek bir başarı oranına sahip olmuştu. Dizinin diğer başrol oyuncusu Talat Bulut ise, son olarak Yasak elma ve Mahkûm dizileri ile adından söz ettirdi. Dizinin zengin oyuncu kadrosuna peş peşe başarılı isimler dahil oldu. Dizinin güçlü oyuncu kadrosuna son olarak aksiyon dizilerinin aranan isimlerinden biri dahil oldu. İşte o isim ve dizinin oyuncu kadrosu…

Tuzak Dizisine Emir Benderlioğlu Dahil Oldu!

 Acun Medya ve Fabrika Yapım’ın ortak çalışması ile TV8’de yakında yayınlanmaya başlayacak ‘Tuzak’ dizisine Emir Benderlioğlu dahil oldu.

Aksiyon, dram ve hukuk türündeki Tuzak dizisine dahil olan Emir Benderlioğlu, son olarak TRT1 ekranlarının Engin Altan Düzyatan’lı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin Piri Reis karakterini canlandırmıştı. Ayrıca dijitalde Börü 2039 dizisinde rol almış Turan Kara karakterine hayat vermişti. Atv’nin fenomen dizilerinden Oktay Kaynarcalı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 2 sezon ekranlara gelen dizide Behzat Façalı karakterini canlandırdı. Başarılı yapımlarda rol alan oyuncu daha öncede Deli Dumrul sinema filminde, Yer Gök Aşk, Osmanlı Tokadı, Dağ II, Arka Sokaklar, Cesur Yürek, Fi, Börü, Aman Reis Duymasın ve Şuursuz Aşk yapımlarında rol almıştı.

Tuzak Dizisinin Afişi Yayınlandı!

Dizinin yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek’in oturduğu, senaryosunu Eylem Canpolat’ın kaleme aldığı çok etkili bir intikam hikayesini konu alan Tuzak dizisinin tanıtım afişi de yayınlandı.

Dizinin afişinde Avukat Umut’un (Akın Akınözü) suikaste uğrayan babasının kanlı saati kullanıldı. Dizinin intikam öyküsü böyle başlayacak.

 

 

 

Tuzak Dizisinin Oyuncu Kadrosu    

Ekim ayında TV8’de yayınlanmaya başlayacak Tuzak dizisinin başrollerini Akın Akınözü ‘Umut’ karakterine hayat verirken dizideki partnerine ise güzel oyuncu Bensu Soral eşlik ediyor. Dizinin diğer başrol oyuncusu ise Talat Bulut olurken, dizide Aslan karakterini canlandıran oyuncuya başrolde İlayda Çevik eşlik ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, Onur Durmaz, Emir Benderlioğlu, Naz Göktan ve  Eylül Su Sapan rol alıyor.

Tuzak Dizisi Oyuncu ve Karakterleri

Akın Akınözü (Umut)

Talat Bulut (Aslan)

Bensu Soral (Çiçek)

İlayda Çevik (Luna)

Rıza Kocaoğlu (Güven)

Onur Durmaz (Ali)

Emir Benderlioğlu

Yağız Can Konyalı (Mete)

Naz Göktan (Şifacı Ayşe)

Eylül Su Sapan

27-08-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar