Ercan Kesal Yeni Sezonda Hangi Dizide Rol Alacak Belli Oldu!

Ercan Kesal Yeni Sezonda Hangi Dizide Rol Alacak Belli Oldu!
Çukur dizisinin İdris Koçovalı’sı usta oyuncu Ercan Kesal’ın yeni sezonda hangi dizide rol alacağı belli oldu. Ercan Kesal’ın yeni dizi hangisi? Dizideki rolü ne? İşte ayrıntılar…

1959 Avanos doğumlu asıl mesleği Diş Hekimliği olan oyuncu Ercan Kesal aynı zamanda yönetmenlik ve yazarlık yapmakta. 2002 yılına kadar asıl mesleğini yapan Ercan Kesal ilk oyunculuk deneyimini Nuri Bilge Ceylan’ın ‘Uzak’ filmi ile yaşadı. Ebru ve Nuri Bilge Ceylan’la birlikte yazdığı Bir Zamanlar Anadolu’da filminde yazdığı senaryo 2011 yılında Asia Pacific Screen Ödülleri’nde ‘En İyi Senaryo’ dalında ödüle aday gösterildi.  Birçok esere sahip ve bugüne kadar birçok ödüle layık görülen Ercan Kesal, 2002 yılından bu yana birçok dizi ve filmde rol almış artık oyunculukta Usta isimlerden biri haline gelmiştir. ‘Üç Maymun’, ‘Vavien’, ‘Albatrosun Yolculuğu’, ‘Bir Zamanlar Anadolu’da’, ‘Küf’, ‘Hükümet Kadını’, ‘Yozgat Blues’, ‘Sen Aydınlatırsın Geceyi’, ‘Ben de Özledim’ yapımlarında rol alan usta oyuncu özellikle ‘Hükümet Kadını 2’ filmi, ‘Ben O Değilim’ filmi, ‘İçerde’ dizisi, ‘Cehennem’ filmi, ‘Çukur’ dizisi, ‘Görülmüştür’ filmi, ‘Nasipse Adayız’ filmi, ‘Alef’, ‘Menajerimi Ara’ dizileri ve son olarak ‘Üç Kuruş’ dizisinde konuk oyuncu olarak rol almıştı. Geçtiğimiz yıl ‘Beni Çok Sev’ dizisinde rol alan oyuncu yeni sezonda hangi dizide rol alacağı merak konusu olmuştu. Ercan Kesal yeni sezonda hangi dizide rol alacak belli oldu.  Ercan Kesal’ın yeni dizisi ne? Dizideki rolü ne? İşte merak edilenler…

 

Ercan Kesal, Vahide Perçin İle Aynı Dizide Buluştu

Ülkemizin en iyi oyuncularının başında gelen Vahide Perçin ile Ercan Kesal aynı dizide seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yeni sezonda Atv için çekilen Vahide Perçin’li ‘Hakime Hanım’ kod adlı dizisinin adı ‘Benim Mutlu Ailem’ olarak değiştirilmişti. Dizinin son adı ‘Aldatmak’ oldu. Geçtiğimiz günlerde çekimleri başlayan TIMS&B Productions imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu oturuyor. Dizinin senaryosunu usta kalem Yıldız Tunç yazıyor.

Ercan Kesal Yeni Sezonda ‘Aldatmak’ Adlı Dizide Rol Alacak

Vahide Perçin’in Aldatmak adlı dizide ‘Güzide’ adlı bir hakimeye hayat verdiği dizi kadrosuna son olarak bomba bir isim katıldı. Usta aktör Ercan Kesal, ‘Aldatmak’ adlı dizinin kadrosuna dahil oldu.

‘Aldatmak’ adlı dizinin başrolünde yer alan Vahide Perçin’in canlandıracağı Güzide’nin arkadaşına hayat verecek. Aldatmak adlı dizinin oyuncu kadrosundan ayrılan Kaan Yıldırım’ın ardından kimin canlandıracağı merak konusu olan ‘Tolga’ rolü uzun bir arayışın ardından Caner Şahin’in oldu.

Dizinin böylelikle kadrosu da netleşmiş oldu. Aldatmak adlı yeni sezon dizisinin oyuncu kadrosunda Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Merve Altınkaya, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Kerem Müsligil, Burcu Söyler, Esin Alpogan, Burak Acar, Arda Atak, Neyra Kayabaşı, Canan Ürekil, Masal Ayşe Gencer, Batuhan Sel, Eda Özel, Ege Semih Erken yer alıyor.

21-08-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar