Ercan Saatçi ile Çok Akustik'in yayın günü değişti!

Ercan Saatçi ile Çok Akustik'in yayın günü değişti!
Kanal D ekranlarının sevilen programı Ercan Saatçi ile Çok Akustik'in yayın günü değişti. İşte programın yeni yayın günü..

Yaz sezonuna çok iddialı bir giriş yapan Ercan Saatçi ile Çok Akustik programının yayın günü değişti. Ercan Saatçi ile Çok Akustik programının yayın günü neden değişti? Programın yeni yayın günü ne zaman? İşte detaylar..

2020 yılında ekranlara gelmeye başlayan Ercan Saatçi ile Çok Akustik programı ilk önce Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkmıştı. O dönemde istediği reytingi elde edemeyen program daha sonra Ercan Saatçi'nin konuklarını kendi evinde ağırlayarak Youtube kanalında yayınlanarak devam etmişti. Birbirinden başarılı ve ünlü konukları evinde ağırlayıp, hafızlara yer etmiş şarkılarla izleyiciye keyifli anlar yaşatıyordu. Youtube kanalının ardından Kanal D yeniden ekranlara taşımak istedi. Yaz sezonun girmesi ve dizilerin sezon finali yapmasının ardından boşa düşen yayın akışlarını doldurmak isteyen kanal, programı yeniden televizyon ekranlarında izleyicisiyle buluşturdu. Geçtiğimiz günlerde yeni sezon bölümleri Cuma akşamları ekranlara gelmeye başlayan programdan bir haber geldi. 

YAYIN GÜNÜ DEĞİŞTİ

Cuma akşamlarını reytinglerde zirveye taşıması umut edilen program yine başarısız oldu. Reytinglerde istenilen başarı elde edilemeyince programın başka bir güne aktarılmasına karar verildi. Ercan Saatçi ile Çok Akustik programı artık Cuma günleri değil Pazar günleri yayınlanacak. Yapılan bu adım bakalım programın reytinglerde başarı göstermesini sağlayacak mı? Bundan sonra Ercan Saatçi ile Çok Akustik'in yeni bölümleri Pazar akşamları saat 22.45'te Kanal D ekranlara gelecek.

Reytinglerde kaçıncı sıraya yerleşti?

Ercan Saatçi ile Çok Akustik programı Cuma günü ekranlara gelen bölümü ile 28 Haziran 2024 Cuma reyting sıralamasında ilk 10'a bile giremedi. Cuma gününün reyting galibi Kanal D ekranların en uzun soluklu ve heyecan verici dizisi Arka Sokaklar oldu. Arka Sokaklar, 28 Haziran Cuma günü yayınlanan sezon finali bölümü ile tüm kategorilerde ilk sıraya yerleşti. Reytinglerde başarı elde etmesi beklenirken, Ercan Saatçi ile Çok Akustik programı açıklanan reyting sonuçlarında en alt sıralarda yer aldı. Cuma'dan Pazar gününe alınan Ercan Saatçi ile Çok Akustik programı, bakalım bu sefer reyting sıralamasında ilk 10'da yer alacak mı? Yine başarılı olamaz ise yayından kaldırılacak mı?

01-07-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar