Ercan Saatçi’nin sunduğu Çok Akustik Programının yayın tarihi beli oldu

Ercan Saatçi’nin sunduğu Çok Akustik Programının yayın tarihi beli oldu
Star TV ekranlarında yeni bir müzik eğlence programı başlıyor. Cumartesi akşamları yayınlanacak Ercan Saatçi ile Çok Akustik programı 1 Temmuz Cumartesi günü başlıyor

2 senedir hazırlayıp sunduğu müzik programıyla adından söz ettiren Ercan Saatçi’nin sunduğu Çok Akustik yeni bölümleriyle Star TV’de izleyicisiyle buluşuyor. Müzikseverlerin heyecan ve merakla beklediği Ercan Saatçi ile ‘Çok Akustik’ Programının yayın tarihi belli oldu. İlk bölümde Cem Yılmaz ve zafer Algöz’ü konuk edecek olan Ercan Saatçi’nin sunduğu Çok Akustik programıyla ilgili detaylar haberimizde.

Ercan Saatçi’nin sunduğu Çok Akustik Programının yayın tarihi beli oldu

Müzik ve eğlenceleriyle izleyiciyi ekrana bağlayan Star TV ekranlarında yeni bir müzik eğlence programı başlıyor. Cumartesi akşamları yayınlanacak Ercan Saatçi ile Çok Akustik programı 1 Temmuz Cumartesi günü ilk bölüm konuklarıyla izleyiciyi buluşturacak. Müzik adamı Ercan Saatçi’nin 2020 yılında Kanal D ekranlarında ardından da Tv+ yayınladığı ‘Çok Akustik’ programı artık yeni kanalı ve yeni bölümleriyle Star Tv ekranlarında olacak. Ercan Saatçi'nin birbirinden ünlü isimlerle sohbet ve söyleşi tarzında yaptığı programın ilk bölüm konukları da usta komedyenler Cem Yılmaz ve Zafer Algöz oldu.

Cumartesi akşamları ekrana gelecek.

1 Temmuz Cumartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek Çok Akustik Programın ilk bölüm konukları ise Cem Yılmaz ve Zafer Algöz izleyiciye keyifli anlar yaşatacak. 54 yaşındaki Ercan Saatçi ilk bölümün heyecanını kişisel sosyal medya hesabından şu cümlelerle duyurdu: ‘’Her birimizin hayatlarına dokunmuş şarkılarla, türkülerle, yeni hatıralar biriktirmek için söylüyoruz, sohbet ediyoruz. Yeni program #ÇokAkustik tanıtımı yayında! Yakında Star’da!

Ercan Saatçi Kimdir?

1968 İstanbul doğumlu müzisyen İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Kontrbas Bölümü mezunudur. 1990 yılı TRT Altın Anten Genç Besteciler Yarışması’nda dereceye girerek şöhret olan Saatçi, Grup Vitamin adında grup kurdu. Bugüne dek 600’e yakın şarkı sözü 400’ü aşkın beste ve düzenleme yapan Ercan Saatçi, kendi şirketini kurdu. Popstar, Türküstar, Star Avı ve Alaturka Solist yarışmalarında jüri üyeliği yapan Saatçi, kendi evinde yapıp sunduğu Çok Akustik programında ünlü konuklarla şarkı söyleyip sunmaktadır.

27-06-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar