Eskişehir'in en çok izlenen kanalı ES TV, canlitv'de!

Eskişehir'in en çok izlenen kanalı ES TV, canlitv'de!
Eskişehir'in izlenme oranı en yüksek yerel televizyon kanallarından olan ES TV'yi canli tv sayesinde kesintisiz ve canli izleme keyfini sizlere sunuyoruz. ES TV kanalını canli izle. İnternetten canli ES TV izleme keyfini bizimle yaşayın..

"Eskişehir'in Televizyonu" sloganı ile yerel yayın yapan televizyon kanalı ES TV, çok kısa süre içerisinde büyük başarı göstererek ün kazandı. Herkesin bildiği bir marka haline gelen ES TV kanalını canli tv sayesinde kesintisiz ve HD kalite izleyebilirsiniz. Canlı yayının yanı sıra ES TV yayın akışı listesine de göz atabilirsiniz. ES TV izle 

Eskişehir'in sesi olan ES TV kanalını internetten canli nasıl izleriz? diye düşünüyorsanız. Canli tv bu sorunuza yanıt olacak. Canli tv sayesinde Eskişehir'in yükselen değeri ES TV'yi canlı olarak izlerken diğer yandan da ES TV kanalının yayın akışı ve frekans bilgilierini de size sunuyor. ES TV, kamera, stüdyo, reji, canlı yayın ekipmanlarının tamamı dijital tabanlı olup teknik donanımında gelişmiş bir teknoloji kullanmaktadır. İzleyicisine hergün yeni bir bilgi aktaran ES TV'nin hedefi, Her gün canlı yayın kuşaklarıyla büyük bir izleyici kitlesine ulaşıp, kente dair kültürel, sosyal ve aktüel konularda haber ve tanıtıcı programların öncülüğünü yapmaktır. ES TV canli izle..

ES TV'de gündem haberleri, magazin, spor, kültür-sanat, sosyal, ekonomik ve politik programları doğru habercilik anlayışıyla izleyicileriyle buluşturmaktadır. ES TV hakkında izleyicinin en merak ettikleri arasında 'ES TV yayın akışı, ES TV iletişim bilgileri, ES TV geçmiş programları nasıl izlerim?' yer alıyor. Peki Eskişehir'in kanalı ES TV'de hangi programlar yer almaktadır. İşte ES TV program listesi..

ES TV PROGRAMLARI

90+3

Ana Haber

Eskişehir'in Nabzı

Haftasonu Ana Haber

Halkın Gündemi

İki Fikir

Köşe Bucak Hikayeler

Rengarenk

Soruyoruz

ES TV FREKANS BİLGİLERİ

Uydu - Türksat 4A

Frekans - 12379 Mhz

Polarizasyon- Yatay (H)

Sembol Oranı - 30000

FEC - 3/4 (SD)

21-12-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler