Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Alparslan Öldü mü?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Alparslan Öldü mü?
Atv'nin Fenomen Dizisinde İnanılmaz Gelişme. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Alparslan Öldü mü? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmazla ilgili gelişmeler neler?

Atv’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da heyecan bir saniye olsun hız kesmeden devam ediyor. Dördüncü sezonunda olmasına rağmen heyecanından ve başarısından hiçbir şey kaybetmeyen dizi Salı günlerinin zirvesinde olmayı sürdürüyor. Seyirci tarafından bir efsaneye dönüştürülen ve her geçen bölüm üzerine koyarak devam eden dizi yayınlandığı son bölümde seyircisini büyük bir merak ve şaşkınlık içinde bırakmıştı. Dizinin sevilen karakterlerinden Hızır’ın yeğeni Alparslan Zeki tarafından kaçırılmış ve ölümle karşı karşıya kalmıştı. Seyirci Alparslan’a neler olduğunu merakla beklemeye başlamıştı. EDHO’nun yayınlanan 128. Bölüm fragmanında seyircinin kafası iyice karışmış gibi görünüyor. Gelişmeleri Canlitv takipçileri için derledik.

Alparslan’a Ne Oldu?

Atv’nin efsane haline gelen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanan 127. Bölümüyle seyirciyi şaşkınlığa uğratmıştı. Zeki'nin Çakırbeylileri bitirmek üzerine yaptığı planın ilk kurbanı olan Alparslan, sevdikleri uğruna gözünü bile kırpmadan canını feda edebileceğini bir kere daha göstermiş ve Zeki’ye karşı mücadeleye başlamıştı. Zeki’nin Alparslan ve Meltem’i kaçırması herkesi şoke ederken Meltem ve Alparslan ağızları bağlanmış bir halde Zeki tarafından canlı yayında Hızır, Ünal ve masadakilere seyrettirilmiş ve Meltem masadakilerin gözü önünde Zeki tarafından tek kurşunla öldürülmüştü. Ağzı bantlı halde bulunan Alparslan’a ise ne olacağı büyük merak konusu olarak havada asılı kalmıştı. EDHO’nun yayınlanan 128. Bölüm fragmanında Hızır’ın Ünal Bey’e “kusura bakma Ünal Bey Alparslan öldü senin tanıdığın Hızır’da öldü” demesi Alparslan’ın öldüğü şeklinde yorumlandı. Bu cümlelerden seyirci tarafından sevilen karakter Alparslan’ın diziye veda edip etmediği net olarak anlaşılmadı. Seyirci Alparslan’ın ölüp ölmediğini yayınlanacak 128. Bölümde öğrenecek gibi görünüyor.

Hızır Ne Yapacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yayınlanacak 128. Bölümünde Zeki’nin yeğeni Alparslan’a yaptıkları karşısında Hızır’ın ne yapacağı merak konusu olurken Hızır’ın öfke ile düşüncesizce hareket etmesinden korkan Ünal Bey Hızır’a karşı duracak. Alparslan'ın başına gelenlerin ardından kendi de dahil hiç kimsenin canını umursamayacak olan Hızır, ondan beklenenin aksine mantıklı bir plan yapacak ve akıllıca hareket etmeye başlayacak. Hızır’ın en büyük amacı ise bundan sonra sevdikleriyle değil bizzat kendisiyle savaşmaları gerektiğini düşmanlarına öğretmek olacak. Bakalım Atv’nin efsane dizisi EDHO’da neler yaşanacak.

11-03-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler