Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yavuz (Bülent Çetinaslan) kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yavuz (Bülent Çetinaslan) kimdir?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi kadrosuna yeni isimler eklemeye devam ediyor. Diziye en son dahil olan Yavuz karakteri kimdir? EDHO Yavuz (Bülent Çetinaslan) kimdir?

Tam 5 sezondur ATV'nin izlenme rekorları kıran mayfa dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, başarısından hiçbirşey kaybetmeden yoluna deam ediyor. Hatta Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu yeni sezonunda kadrosuna yeni isimlerde ekledi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna dahil olan son karakter Yavuz izleyicinin büyük beğenisini topladı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bu yeni karakteri Yavuz, diziye hangi amaçla geldi? Ne yapacak? İşte EDHO'nun yeni karakteri Yavuz'a hayat veren başarılı oyuncu Bülent Çetinaslan hakkındaki tüm detaylar..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Salı akşamları reyting rüzgarları estirmekte kararlı. Salı akşamı denince ilk akla gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oluyor. Oktay Kaynarca, Naz Elmas, Selda Alkor, Burak Sergen, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toziya gibi birbirinden başarılı isimleri kadrosunda bulunduran diziye yeni bölümde bir isim daha eklendi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 155. bölümünde karşımıza çıkan Yavuz karakteri izleyicinin dikkatini çekti. Yavuz karakterinin diziye hangi amaçla geldiğini, kimin adamı olduğunu kim için neler yapacağı en merak edilenler arasında yer aldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni karakteri Yavuz'u sizler için araştırdık. İşte Yavuz karakterine hayat veren oyuncu Bülent Çetinaslan..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yavuz (Bülent Çetinaslan) kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine Yavuz karakteri ile dahil olan oyuncunun gerçek adı Bülent Çetinaslan'dır. Bülent Çetinaslan, 25 Mayıs 1974 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Doğduğu şehir Ankara'da ilk ve orta eğitimini tamamlamıştır. Oyunculuktan sonra tam 12 sene takımlarda profesyonel bir şekilde voleybol oynamıştır. Daha sonrasında Kenter Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi almıştır. Burada aldığı oyunculuk eğitiminin sonrasında ilk olarak eski zamanların severek izlenilen dizisi Çiçek Taksi'de konuk oyuncu olarak rol almıştır. Melekler Adası ve Acı Hayat dizilerinde de rol alan Bülent Çetinaslan en çok 2007-2012 yılları arasında yayınlanan Arka Sıradakiler dizisindeki Oktay karakteri ile akıllara kazınmıştır. Okulun en popüler ve arızalı öğrencisi Oktay'ı canlandıran Bülent Çetinaslan, oyunculuğun yanı sıra modellik de yapmıştır.

Bülent Çetinaslan’ın rol aldığı dizisi filmler;

1995- Çiçek Taksi-Hasan (Konuk Oyuncu)
2004- Melekler Adası- Cem
2005- Acı Hayat- Hap Satıcısı (Konuk Oyuncu)
2007- Duvar- Taylan
2007- Arka Sıradakiler- Oktay
2010- Öğretmen Kemal- Oktay (Konuk oyuncu)

05-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar