Esma Sultan ölüyor mu? Star TV canli izle!

Esma Sultan ölüyor mu? Star TV canli izle!
Star TV'nin efsaneler yaratan dizisi İstanbullu Gelin'in son yayınlanan fragmanı ağızları açıkta bıraktı. Son bölümün hemen ardından yayınlanan fragmanda Esma Sultan'ın alevler içinde kaldığı görünüyor. Peki Esma Sultan ölüyor mu? Star Tv Canli izle.

Aslı Enver ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı dizi İstanbullu Gelin son yayınlanan bölüm ile nefesleri kesti. Peki İstanbullu Gelin'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star TV canli izle adresinden İstanbullu Gelin'i kesintisiz olarak izleyebilirsiniz..

Geçtiğimiz hafta Yılbaşı haftası nedeni ile yayınlanmayan sevilen dizi İstanbullu Gelin, bu hafta heyecan dolu bölümüyle ekranlara geldi. İki haftadır heyecan ve merakla bekleyen izleyiciler televizyon karşısında daha dizi başlamadan yerini aldı. Diziyi internetten canli izlemek için canli tv adresini tercih etti. Canli Star TV izle'den diziyi kaliteli ve HD şekilde izledi. Star TV'nin yayın akışı listesini de bu sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz...

Esma Sultan ölüyor mu? 

İstanbullu Gelin, son bölümünde Esma ve Garip'in birlikte yakalandığı anda bitmişti. Onları kimin gördüğü ise büyük merak konusu oldu. İzleyicilerin aklında 4 isim vardı. Faruk, Fikret, İpek ve Süreyya idi. Ama tüm izleyiciler Süreyya'nın olmasını istiyordu. BU hafta yayınlanan bölüm ile o kişinin Süreyya olduğu ortaya çıktı. Dün akşam Star Tv ekranlarında yayınlanan dizi İstanbullu Gelin yine efsane bir sahne de bölüm finali yaptı. Final sahnesinde Esma Sultan ve Reyhan'ın alevler arasında kalması izleyiciye büyük şok yaşattı. Şok içerisinde kalan izleyiciler ikilinin akıbetini merak ediyor. İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanını anında  izlemek için İstanbullu Gelin 33. bölüm fragmanı adresini ziyaret edin..

İstanbullu Gelin'in final sahnesi Reyhan'ın Esma'ya kurduğu tuzak ile sallandı. Oğlunu kaybetmektense ölmeye razı olan Reyhan, Esma Sultan'ın da içerisinde olduğu binayı ateşe verdi. Alevler içerisinde kalan binadan sağ kurtulabilecekler mi? Esma Sultan ölecek mi? İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

13-01-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar