Esra Erol hamile mi? | Esra Erol'un eşinden şok açıklama

Esra Erol hamile mi? | Esra Erol'un eşinden şok açıklama
Atv ekranlarında evlilik programı sunan Esra Erol hamile mi? Esra Erol'un eşi Ali Özbir bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 3. bebek müjdesini verdi. Peki Esra Erol hamile mi? Ali Özbir'den 3. bebek açıklaması.

Eşi Ali Özbir sosyal medyadan Esra Erol'un doğum gününü kutlarken bir not ekledi. 3. çocuğu artık açıklaması gerektiğini söyleyen Ali Özbir yeni bebek müjdesini mi vermek istedi? Esra Erol'un eşi Ali Özbir, yaptığı paylaşımda "2 çocuğumun annesi benim güzel eşim doğum günün kutlu olsun nice uzun yıllarımıza...Artık 3.çocuğu açıkla bence bugün tam günü. Not: Sen açıklamazsan ben açıklarım. Bilgine..." sözlerini ekledi. Akılları karıştıran Özbir, 3. kez baba olmaya mı hazırlanıyor? Esra Erol hamile mi öğrenmek için Atv'yi takip etmenizi öneririz.

Esra Erol kimdir?

12 Mayıs 1982 yılında İstanbul Eyüp'te dünyaya gelen Esra Erol Sinop Ayancık'lıdır. 2 Temmuz 2010 yılında canlı yayında evlenen Esra Erol - Ali Özbir çiftinin ilk çocukları İdris Ali 23 Temmuz 2011 yılında dünyaya geldi. Daha sonra ise ikinci bebeğine hamile olan Esra Erol, 21 Kasım 2015 tarihinde de Ömer adında bir erkek çocuk dünyaya getirdi. 

Uzun süredir Atv ekranlarında 'Esra Erol'da Evlen Benimle' adlı programın sunuculuğunu yapan Esra Erol, birçok kişinin dünya evine girmesine destek olmuştur. 

Esra Erol hamile mi?

12 Mayıs doğumlu olan Esra Erol bugün 35. yaşını kutlayacak. Esra Erol'un eşi Ali Özbir ise eşinin doğum gününü sosyal medya hesabı üzerinden kutlarken  "2 çocuğumun annesi benim güzel eşim doğum günün kutlu olsun nice uzun yıllarımıza...Artık 3.çocuğu açıkla bence bugün tam günü. Not: Sen açıklamazsan ben açıklarım. Bilgine..." sözlerini de ekledi. Şimdi herkes bugün Esra Erol'un evllik programında bir açıklama yapmasını bekliyor.

Esra Erol'da Evlen Benimle programını izlemek için tıklayınız.

12-05-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar