Evrim Alasya, film setinde kriz mi çıkarıyor?

Evrim Alasya, film setinde kriz mi çıkarıyor?
Yapımcı Faruk Turgut:“ Her sette olduğu gibi bizim setimizde de kuaför değişiklikleri elbette yaşandı. Ancak bir çok normal bir durum. Diğer iddiaların tamamı gerçek dışı…."

Evrim Alasya Kızılcık Şerbeti dizi setinde olay mı çıkardı? Ünlü oyuncu özel kuaförünü mü getirdi? Ynetmen dizi çekimlerini durdurdu mu?Evrim Alasya iddialara ne cevap verdi?Dizinin yapımcısı Faruk Turgut bu duruma ne dedi?Dizinin yeni bölümü hangi kanalda ne zaman yayınlanacak? Kızılcık Şerbeti dizisi ve Evrim Alasya ile ilgili merak edilenler yazımızın içeriğinde.İşte detaylar….

Evrim Alasya sette kriz çıkardı iddiası

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Kıvılcım Karakterine can veren ünlü oyuncu Evrim Alaysa hakkında herkesi şaşkına çeviren bir iddia ortaya atıldı.  İddia edildiğine göre uzun süredir ünlü sanatçı kaprisleri ve çeşit çeşit istekleriyle ekibi bedirmişti. En son set ekibinin ayarladığı kuaförü beğenmeyen Alasya kendi özel kuaförünü sete getirmek istedi. Ancak yapım şirketi Alasya ‘nın özel kuaförünün masraflarını karşalamayacağını söyleyince durumu kabulleneeyen ünlü sanatçı yapım ve set ekibine küfürler yağdırarak kriz çıkardı. Yönetmen Ketche bu duruma çok sinirlendi ve çekimleri yarıda bırakıp seti terk etti.

Evrim Alasya iddiaları ti’ye aldı

Bütün bu iddiaları yalanlayan usta oyuncu bunlarla dalga geçti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda set ekibinin makyözü Esra Okumuş’un “Evrim Alasya sette, herkese küfürler savurdu.Herkesi kırdı geçirdi. Kaprisleriyle herkesi yıldırdı. Şimdi sahne çekecek.” mesajını paylaşarak hakkında çıkan haberleri alaya alarak yalanladı.

Dizinin yapımcısı açıklama yayınladı

Farklı kültürlere sahip iki ailenin hayatını değişik yönleriyle ortaya koyan Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcısı Faruk Turgut yapmış olduğu açıklamayla tartışmaları sona erdirdi. Turgut yapmış olduğu açıklamada şöyle dedi ; “ Her sette olduğu gibi bizim setimizde de kuaför değişiklikleri elbette yaşandı. Ancak bu çok normal bir durum. Diğer iddiaların tamamı gerçek dışı…. Yönetmenimiz işinin başında… Oyuncumuzla sahne çekiyor. Aralarında hiçbir sorun yok.”

Kızılcık Şerbeti Oyuncuları

Oyuncu kadrosunda Barış Ünal, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçığolu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Feyza Civelek, Ceren Karakoç, Emrah Altıntoprak, Rahimcan Kapkap, Özlem Çakar Ve Oral Özer gibi isimlerin bulunduğu Kızılcık şerbeti’ nin yeni bölümü 3 Şubat Cuma günü saat 20.00 de Show TV ‘de ekranlarda olacak.

31-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar