Fatih dizisine yeni bir isim daha dahil oldu.

Fatih dizisine yeni bir isim daha dahil oldu.
'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisiyle ünlenen Alman asıllı oyuncu Wilma Elles Fatih dizisinde Bizanslı Theodora'yı canlandıracak. Aralık ayında yayın hayatına başlaması planlanan dizinin baş rol oyuncusu ise milyonların sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu.

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlunun yer aldığı Fatih dizisinin oyuncu kadrosuna Wilma Elles'te dahil oldu.Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle ülenen yetenekli oyuncu, bundan böyle yeni dizide yerini alacak.Wilma Elles aralık ayında yayınlanacak olan dizide Bizanslı Theodora'yı canlandıracak.

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Kanal D’de yayınlanacak olan yeni dizisi Fatih’te, Fatih Sultan Mehmed rolünü oynayacak. Yeni sezonun en iddialı dizilerinden olan Fatih’in senaristleri de belli oldu.

Yapımcılığını O3 Medya’nın, yönetmenliğini son olarak Paramparça dizisini çeken Altan Dönmez’in yaptığı, başrolünde son olarak Karadayı dizisiyle ekranlarda gördüğümüz Kenan İmirzalıoğlu’nun yer aldığı diziyi “Elveda Rumeli”yi yazan Alican Yaraş ve Özge Efendioğlu kaleme alıyor.

Fatih Dizisi Konusu:

Dizide 21 yaşında tahta çıkarak, İstanbul'u feth eden kumandan olarak tarihe geçen, Fatih Sultan Mehmet'in hayatı konu ediliyor. Genç yaşında bir çağ açıp bir çağ kapatan Faftih'in hayatı etkili bir dille anlatılıyor.

Fatih Dizisi Nerede Çekiliyor?

Dizinin çekimlerinin Eylül ayında İstanbul Maltape'de kurulacak olan platoda çekilmesi planlanıyor.Bunun dışında çekimler İstanbul'un tarihi mekanları ile Bursa ve Karacabey'deki dev platoda da gerçekleştirilecek.Dizinin kış sezonunda ekranlarda yerini alması bekleniyor.

13-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar