Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı canlı izle

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı canlı izle
Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı canlı izle; Fenerbahçe - Kasımpaşa, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçını kesintisiz ve canlı izlemek için detaylar. Maç hangi kanalda ve saat kaçta?

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı canlı izle; Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fenerbahçe ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak? Kupada kozlarını paylaşacak iki takımın mücadelesi kesintisiz ve canlı olarak internetten nasıl izlenir? Bu iki takımın maçını izlemek istiyorsanız bu sayfadan kolayca izleyebilirsiniz. Fenerbahçe - Kasımpaşa maçını kesintisiz ve canlı olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı canlı izle

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda rakibi Kasımpaşa'nın karşısına çıkıyor. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşması Şükrü Şaraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak. ATV tarafından ekrana getirilecek maçın başlama vuruşu saat 20:45'te yapılacak. Tek maç üzerinden oynanacak turda bu maçı kazanan taraf çeyrek finale çıkacak. Süper Lig'de mücadele eden iki İstanbul ekibi 10 gün önce lig maçında karşı karşıya gelmişti. Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı Mame Thiam'ın 2 golünün yanı sıra Ferdi Kadıoğlu'nun kaydettiği gollerle 3-0 kazandı. Bugün ise takımları kupada izleyeceğiz.

Fenerbahçe, kupaya bir önceki turdan dahil oldu. 2. Lig ekibi Karacabey Belediyespor ile karşılaşan sarı lacivertliler kendi evinde oynadığı maç 1-0 kazanarak tur atladı. Kasımpaşa ise 2 tur atlayarak son 16 turuna yükseldi. Önce 24 Erzincanspor ile eşleşen Kasımpaşa rakibini 3-0 mağlup etti. Sonrasında ise rakip Muğlaspor oldu. O maçı da 5-0 gibi farklı bir skorla kazanan Kasımpaşa, son 16 turuna kalmayı başaran ekiplerden bir tanesi oldu.

Maçın ilk 11'leri

 Bu maçta Fenerbahçe, sakatlıkları bulunan Diego Perotti, Jose Sosa, Filip Novak ve Tolga Ciğerci'den yararlanmayacak. Kasımpaşa cephesinde ise Julian Jeanvier ve Tarkan Serbest'in sakatlıkları bulunuyor. İşte Fenerbahçe ve Kasımpaşa'nın maça çıkacakları ilk 11'ler.

Fenerbahçe ilk 11: Altay Bayındır, Nazım Sangare, Sadık Çiftpınar, Serdar Aziz, Caner Erkin, Ozan Tufan, Luiz Gustavo, Sinan Gümüş, Mert Hakan Yandaş, Ferdi Kadıoğlu, Mwabana Samatta

Kasımpaşa ilk 11: Ramazan Köse, Florent Hadergjonaj, Tomas Brecka, Mehmet Feyzi, Evren Eren Elmalı, Loret Sadiku, Aytaç Kara, Kevin Varga, Armin Hodzic, Yusuf Erdoğan, Isaac Kiese Thelin

 

14-01-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar