Fenerbahçe - Olympiakos canlı izle

Fenerbahçe - Olympiakos canlı izle
Fenerbahçe - Olympiakos maçını canlı izleme sayfası! TV8 frekans bilgileri ve diğer platformlardaki kanal numaraları haberimizde.

Konferans Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe ile Olympiakos arasındaki müsabakaya olan ilgi oldukça yüksek. İlk maçta deplasmanda 3-2 yenilen Fenerbahçe, ev sahibi avantajını kullanarak tur atlamak için sahaya çıkacak. Taraftar desteğini arkasına alarak, hem galibiyet hem de turu garantilemeyi hedefliyor. Olympiakos'u en az iki farklı skorla mağlup etmeleri gerekiyor. Acun Ilıcalı'nın açıklamaları sonrasında, futbolseverlerin en çok merak ettiği konuların başında maçın Tv8 kanalında canlı olarak izlenebilirliği ve kanalın frekans bilgileri geliyor. Fenerbahçe, Avrupa kupalarında toplam 269 maça çıktı. Bu süreçte 106 galibiyet elde eden sarı-lacivertliler, 55 maçta berabere kaldı ve 108 mağlubiyet yaşadı. Fenerbahçe bu maçlarda 365 gol atarken, kalesinde ise 384 gol gördü. İşte maçın yayınlanacağı Tv8'e dair detaylar...

FENERBAHÇE - OLYMPİAKOS MAÇI NE ZAMAN, ŞİFRESİZ Mİ?

UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlıyor. Maç, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda 18 Nisan Perşembe günü saat 22.00'da başlayacak. Fenerbahçe'nin Olympiakos'u ağırlayacağı çeyrek final rövanş karşılaşması, Tv8 kanalından şifresiz olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

UEFA Konferans Ligi'nde ilk maçta rakibine 3-2 mağlup olan Fenerbahçe, turu geçmek için iki farklı galibiyet almalı. Deplasman golü kuralı olmadığından, Fenerbahçe'nin tek farklı galibiyeti halinde maç uzatmalara gidecek. Her türlü galibiyet veya beraberlik durumunda ise Olympiakos tur atlayacak.

18-04-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar