Fenerbahçe - Slovacka maçı canlı izle

Fenerbahçe - Slovacka maçı canlı izle
Fenerbahçe - Slovacka maçı canlı izle: Fenerbahçe - Slovacka maçını canlı ve HD olarak izlemek için tüm detaylar sizlerle.

Fenerbahçe - Slovacka maçı canlı izle: UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe, Slovacka ile karşı karşıya geliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'ne eleme aşamasında veda eden Fenerbahçe'nin hedefi UEFA Avrupa Ligi gruplarına adını yazdırmak. Sarı-lacivertliler bu hedefe ulaşmak için iki eleme aşmak zorunda. Bu akşam Kadıköy'de oynanacak mücadele hayati önem taşıyor. Peki Fenerbahçe - Slovacka maçı hangi kanalda ekrana gelecek? Bu mücadeleyi canlı ve HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Fenerbahçe - Slovacka maçı canlı izle

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe ile Slovacka, eşleşmenin ilk maçında karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın ev sahipliği yapacağı mücadele bu akşam oynanacak. Fenerbahçe taraftarları maçın hangi kanaldan ekrana geleceğini fazlasıyla merak ediyor. Fenerbahçe - Slovacka maçı şifreli mi şifresiz mi olacak? Fenerbahçe için büyük önem taşıyan karşılaşma Exxen ekranlarında şifreli olarak ekrana gelecek. Bu mücadeleyi canlı ve HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Fenerbahçe - Slovacka maçı ilk 11'ler

Fenerbahçe: Ertuğrul Çetin, Bright Osayi-Samuel, Attila Szalai, Gustavo Henrique, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, Miha Zajc, Diego Rossi, Emre Mor, Lincoln Henrique, Enner Valencia

Slovacka: Filip Nguyen, Petr Reinberk, Stanislav Hofmann, Michael Kadlec, Merchas Doski, Marek Havlík, Vlastimil Daníček, Milan Petržela, Michal Trávník, Daniel Holzer, Jan Kalabiska

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Dinamo Kiev ile eşleşmiş ve 0-0, 2-1 skorlarıyla turnuvaya veda etmişti. Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmek zorunda. Slovacka ile eşleşen Fenerbahçe bu turu geçmesi halinde bir sonraki turda Avusturya temsilcisi Austria Wien takımıyla gruplara kalmak için karşılaşacak. 

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe'nin rakibi olan Slovacka, Çek Cumhuriyeti Ligi'nde mücadele ediyor. Slovacka, bir önceki sezon Çek Cumhuriyeti Ligi'ni 4. sırada bitirirken Çek Cumhuriyeti Kupası'nda tarihindeki ilk şampiyonluğa ulaştı. 1999-00 sezonunda ilk kez ülkesinin en üst ligine yükselen Slovacka'nın elde ettiği en iyi derece 4. lük.

04-08-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler