Galatasaray - Fenerbahçe maçı canlı izle

Galatasaray - Fenerbahçe maçı canlı izle
Galatasaray - Fenerbahçe maçı canlı izle: Galatasaray ile Fenerbahçe, Turkcell Süper Kupa'da karşı karşıya geliyor. Karşalaşmayı canlı, şifresiz ve HD izlemek için detaylar.

Galatasaray - Fenerbahçe maçı canlı izle: Turkcel Süper Kupa'da geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile geçtiğimiz sezonun Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Ezeli rakiplerin karşılaşmasının başlamasına sayılı saatler kaldı. Bu maç için saatleri sayan milyonlarca taraftar maçın heyecanını ekran başında yaşayacak. Maçın hangi kanalda ya da şifresiz mi olduğunu merak edenler arama motorlarında cevap arıyorlar. Karşılaşmayı ekrana getirecek kanala ait online canlı yayın, HD kalitesinde bu adreste. Hemen izlemeye başlamak için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Galatasaray - Fenerbahçe maçı canlı izle

Henüz 5 gün önce Trendyol Süper Lig'de karşı karşıya gelen Galatasaray ile Fenerbahçe 0-0 berabere kaldı. Ezeli rakipler bu kez Turkcell Süper Kupa maçında kozlarını paylaşacak. Bu maç Türk futbol tarihinde Türkiye sınırları dışında oynanacak sayılı final maçından biri olacak. Suudi Arabistan ile TFF arasında yapılan anlaşma gereğince maça Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al-Awwal Park ev sahipliği yapacak. Çok küçük bir azınlık maçı yerinden takip ederken on milyonları bulan kişi ekran başında olacak. TSİ 20:45'te başlayacak maç ATV'den canlı olarak ekrana gelecek. Bu maçın canlı yayınına Canlı TV adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Yukarıda yer alan link üzerinden tek tıkla hemen izlemeye başlayabilirsiniz.

Galatasaray - Fenerbahçe maçı muhtemel 11'ler

Galatasaray muhtemel 11: Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Abdülkerim  Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Kaan Ayhan, Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Tete, Wifred Zaha, Mauro Icardi.

Fenerbahçe muhtemel 11: Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, İrfan Can Kahveci, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Edin Dzeko.

Galatasaray ile Fenerbahçe, 114 yıllık tarihi rekabetlerindeki 400. maçlarına çıkacaklar. Bugüne dek oynanan 399 maçta Fenerbahçe 147 galibiyet elde etti. Galatasaray ise bu maçlarda 125 kez kazandı. Ezeli rakipler tarihte 125 kez berabere kaldı. Süper Kupa ve önceki adıyla Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda toplam 6 kez karşılaşan iki ekip 3'er kez kupaya uzandı. Bu akşam oynanacak final maçıyla beraber bu eşitlik sona erecek. 

28-12-2023
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar