Gelin Evi'nde bu hafta kim birinci oldu? Show TV canli izle!

Gelin Evi'nde bu hafta kim birinci oldu? Show TV canli izle!
Show Tv ekranlarının ilgi ile takip edilen programı Gelin Evi'nde bu hafta kim birinci oldu? Show TV canli izle ile Gelin Evi programını hafta içi her gün canli olarak takip edebilirsiniz. Show TV canli izle..

 Show TV'nin sevilen ve her bölümü ilgi ile izlenen yarışması Gelin Evi'nde bu hafta kim birinci oldu? Gelin Evi'nde bu hafta altınları kim aldı? Gelin Evi'nin yeni bölümlerini ve yeni yarışmacılarını canlı izlemek için Show TV Canlı İzle adresinden takip edebilirsiniz. Show TV izle. Gelin Evi internetten canli izlemek için canlitv tıklayın.

Yeni gelinlerin evlerine konuk olan program Show TV ekranlarını reytinglerde üst sıralara çıkarıyor. Yeni evlenmiş ve evini tüm Türkiye'ye göstermek isteyen gelinlerin katıldığı program hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün Show  TV ekranlarında yayınlanan heyecan dolu program ev hanımları tarafından soluksuz bir şekilde izleniyor. Ev hanımlarının yanı sıra çalışan bayanlar da programı internetten canli olarak izlemektedir. İnternetten canli tv izlemek ve Gelin Evi programının yeni bölümlerini kaçırmamak için Show TV Canli İzle adresini ziyaret edin. 

GELİN EVİ BİRİNCİSİ YASEMİN HANIM OLDU!

Gelin Evi programında bu hafta katılan 4 yarışmacıdan hangisi kazandı? Gelin Evi final bölümünde altınları kim aldı? Gelin Evi programının bu haftaki yarışmacıları 1,5 yıllık evli ve 25 yaşında olan Özge Altun, 8 aylık evli ve 37 yaşında olan Yasemin Demirkıran, 4 aylık evli ve 24 yaşında olan Gülcan Taşkıran ve 2 yıllık evli olan 28 yaşındaki Esma Altundağ idi. Haftanın her günü birbiri ile  kıyasıya mücadele eden yarışmacılar heyecanla final gününü bekledi. Ve kazanan isim belli oldu.

Reyting rekorları kıran yarışmanın final gününde kimin kazandığı merak edildi. Esma, Yasemin, Özge ve Gülcan arasında en çok puanı kim aldı? Esma hanım 4 gelinden 20 puan, Özge hanım 21 puan, Gülcan hanım 21 puan alırken Yasemin hanım 22+2 puanla haftanın birincisi oldu. Gelin Evi yeni bölümlerini izlemek için Show Tv Canli İzle..

05-01-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar