Genç Oyuncu Helin Kandemir'in Baba Acısı

Genç Oyuncu Helin Kandemir'in Baba Acısı
Şu sıralar Star Tv ekranlarında yayınlanan Duy Beni adlı dizide Leyla karakteri ile seyirci karşısına çıkan Helin Kandemir’in babası 47 yaşında hayata veda etti.

Son zamanların en gözde oyuncularından olan ve son yıllarda üst üste pek çok üst düzey yapımda yer alan genç ve güzel oyuncu Helin Kandemir şu sıralar Star Tv ekranlarında yayınlanan Duy Beni adlı yapımla seyirci karşısına çıkıyor. Aynı zamanda hazırlıkları süren ve Netflix’te yayınlanacak olan Bihter Filminde de Nihal karakterini canlandıracak olan güzel oyuncu bugün büyük bir acıyla sarsıldı. Genç oyuncunun bir süredir lösemi tedavisi gören babası Murat Kandemir 47 yaşında hayata veda etti. Bu şoke edici haberle sarsılan oyuncu hayatının en büyük acılarından birini yaşarken sevenleri ve yakın arkadaşları bu zor gününde genç oyuncuyu yalnız bırakmadı. Helin Kandemir’in babasını kaybettiğini duyan sevenleri de sosyal medya hesabı üzerinden genç oyuncuya taziyelerini iletti.

Lösemi Tedavisi Görüyordu

Şu sıralar Star Tv ekranlarında yayınlanan Duy Beni adlı yapımda Leyla karakteri olarak seyirci karşısına çıkan genç oyuncu Helin Kandemir’in babası Murat Kandemir bir süredir gördüğü lösemi tedavisi sebebiyle hayata veda etti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre genç oyuncunun babası henüz 47 yaşındaydı. Ünlü oyuncunun baba acısıyla sarsıldığı zor anlarında en yakınında olan arkadaşları ve ailesi oyuncuyu teselli etmeye çalıştı. Henüz 18 yaşında olan ve geleceğin parlak oyuncuları arasında gösterilen Helin Kandemir’in babasını kaybetmesi dolayısıyla oyuncu arkadaşlarından Hülya Duyar sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve “Helin canımın içi… Babacığının mekanı cennet olsun. Sabırlar dilerim. Bütün dualarım sizinle” ifadelerini kullandı. Genç oyuncuya ayrıca pek çok oyuncu arkadaşı ve seveni taziye mesajlarını iletti.

Helin Kandemir Kimdir?

Dizi ve sinema sektörünün genç ve geleceği parlak oyuncuları arasında gösterilen güzel oyuncu Helin Kandemir 2 Haziran 2004 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Henüz çocuk yaşlarda setlerle tanışan oyuncu Kız Kardeşler Filmindeki rolüyle Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde en iyi kadın oyuncu seçilmiştir. Henüz eğitim hayatına devam eden oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında

-          İsimsizler

-          Bir Litre Gözyaşı

-          Doğduğun Ev Kaderindir

-          Kağıt Ev

-          Elbet Bir Gün

-          Hakan Muhafız

-          Azizler ve

-          Kız Kardeşler yer almaktadır.

27-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar