Gökhan Alkan yeni sezonda ekranlarda olabilir!

Gökhan Alkan yeni sezonda ekranlarda olabilir!
Ekranların sevilen oyuncusu Gökhan Alkan, yeni sezonda ekranlarda olabileceğinin sinyalini verdi. Peki başarılı oyuncu Gökhan Alkan, hangi dizide rol alacak?

Günümüzün başarılı isimleri arasında yer almayı başaran yakışıklı oyuncu Gökhan Alkan, yeni sezonda ekranlarda olabileceğinin sinyalini verdi. Yeni sezonu seyircisi ile birlikte geçirmek isteyen yakışıklı oyuncu, gelen teklifleri değerlendirmeye başladı. Peki Gökhan Alkan, yeni sezonda ekranlarda olacak mı? Gökhan Alkan hangi dizide rol alacak? Gökhan Alkan yeni dizisi ne? Gökhan Alkan kimdir? gibi soruların cevabı için yazımızı inceleyebilirsiniz...

Hayranlarının dört gözle ekranlara dönmesini beklediği Gökhan Alkan, sevindiren haberi verdi. Dizi projelerinden gelen teklifleri değerlendirmeye başlayan oyuncu oldukça seçici davranıyor. Ancak başarılı oyuncunun yeni sezonda bomba gibi bir dizi ile ekranlara geleceğini tahmin ediyoruz. Rol aldığı projeler ile kısa süre içinde seyircisinin beğenisinin kazanmış sayılı oyuncular arasında yer alan Gökhan Alkan, dört gözle ekranlarda görülmeyi bekliyor. Ancak şu an için yakışıklı oyuncu Gökhan Alkan'ın hangi proje ile anlaşacağı belli değil. Umarız kısa süre içinde bir anlaşma sağlar ve yeni sezonda ünlü ismi ekranlarda görebiliriz.

Son olarak Atv ekranlarında yayınlanan Zengin Ve Yoksul dizisinde rol alan Gökhan Alkan, 8 bölüm boyunca seyircisi ile birlikte oldu. Ekranlara ara veren Gökhan Alkan, sosyal medyada da sık paylaşım yapmayınca hayranlarını üzdü. Yaklaşık 1 buçuk ay sonra ınstagram hesabında bir fotoğraf paylaşan Gökhan Alkan, tüm takipçilerinin yüzünü güldürdü. 'Sonunda bir fotoğraf' yorumları alan Gökhan Alkan, yaptığı paylaşım ile görenlerin adeta gözlerini kamaştırdı.

Gökhan Alkan kimdir?

1987 yılında dünyaya gelen başarılı oyuncu Gökhan Alkan, İstanbul doğumludur. Eğitimini Kocaeli ÜniversitesiOtomotiv Teknolojilerinde tamamlamıştır. Küçük yaşta oyunculuğa merak salan Gökhan Alkan, MSM Actor Studio bünyesinde oyunculuk eğitimini almış ve daha sonra Müjdat Gezen Tiyatrouna girmiştir. Daha sonra kendi tiyatrosunu kuran Gökhan Alkan, oyunculuğun yanı sıra müzik ile de ilgilenmektedir. Çeşitli mekanlarda canlı müzik performansı sergileyen oyuncu, ayrıca spor ile de yakından ilgilenmektedir. İlk olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alan Gökhan Alkan, çeşitli ödüllere layık görülmüştür. En son Atv kanalında yayınlanan Zengin ve Yoksul dizisinde rol alan Gökhan Alkan, yeni sezonda da yepyeni bir dizi ile ekranlarda olmayı planlıyor.

29-07-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler