Gonca Vuslateri bayrak tepkisine isyan etti

Gonca Vuslateri bayrak tepkisine isyan etti
"Her şey Dahil" adlı filmin çekimleri için Datça'da bulunan Gonca Vuslateri bir aracın içinde uyurken çekilmiş bir karesini paylaştı. Güzel oyuncu hiç beklemediği bir tepki aldı.

Her şey Dahil adlı filmin çekimleri için Datça'da bulunan Gonca Vuslateri çekimlerden sonra onra Antalya'ya gitmek için yola çıktı. Aracın içerisinde uyurken çekilmiş bir karesini takipçileriyle paylaşan Vuslateri paylaşıma yorum yapan takipçileriyle tartıştı. Ünlü oyuncu kendisine gösterilen bayrak tepkisine adeta isyan etti. İşte bayrağa yapılan saygısızlık ve Gonca Vulateri'nin tepkisi haberimizde. Şimdi detaylar

Gonca Vuslateri "bayrak" tepkisine isyan etti!

Gonca Vuslateri bir süredir "Her şey Dahil" adlı filmin çekimleri için Datça'daydı. Çekimleri bitiren oyuncu Antalya'ya gitmek için bir araca bindi. Aracın içerisinde uyurken çekilmiş bir karesini paylaşan oyuncu hiç beklemediği bir tepki aldı. Çekim sürecini anlatan Gonca Vuslateri paylaşımına şu notu düştü: “Günlerdir uykusuz, yorgun bir film süreci geçirdik. Fakat sonuç iyi olacak Her şey dahil... Biraz Datça böcekleri yedi ama olsun, başımızın eti hala sağlam. Sonra ben 29 Ekim coşkumla yola düştüm çünkü Antalya’da beni bekleyen şahane bir kongre var. O sıra uyumuşum ve bir uyandım, gözaltıma kan oturmuş... yorgunluktan... Geçmiş olsun deyin diye değil ama bana biri Voldemort büyüsü yaptı herhalde.. Neyse.. sabaha karşı İstanbul’dayım... Yarın üşüyeceğim.. işler bekler... Sizden ne haber?” 

Bayrağa saygısızlık ettin!

İşte ne olduysa bu paylaşımdan sonra oldu. Vuslateri'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı paylaşımını gören takipçileri ünlü oyuncunun bayrağa saygısızlık yaptığını iddia ederek tepki gösterdi. Bunun üzerine yeni bir açıklama yapan Gonca Vuslateri kendisini şu cümlelerle savundu: “Not: Bir kaç beyni çıldırmış insan 'bayrağa kıçını dönmüşsün' demiş. Bayrağımı arkadan gelen araçlar görüyor ve 29 Ekim zamanına sahip çıkışımı gösteriyoruz. Nedir sizin bu linç psikolojiniz bilmem. Ben asker sülalesinden geliyorum. Sülalem sahip çıktı bayrağa yeterince ve polis olanlar da. Siz vesvese edenleri takmayın.”

Gonca Vuslateri Kimdir?

1986 Bursa doğumlu oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. 'Ruhsar' dizisiyle başladığı oyunculuk kariyerinde birçok yapıma imza attı.

Rol aldığı bazı yapımlar

2018 - Tehlikeli Karım (TV Dizisi)
2017 - Düğüm Salonu (Sinema Filmi)
2015 - Bizans Oyunları (Sinema Filmi)
2012 - İbret-i Ailem (TV Dizisi)
2010 - 2011 - Küçük Sırlar (TV Dizisi)
2006 - Kız Babası (TV Dizisi)
2000 - Eyvah Kızım Büyüdü (TV Dizisi)
1997 - Ruhsar (TV Dizisi)

30-10-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar