Güldür Güldür ekranlara geri dönüyor!

Güldür Güldür ekranlara geri dönüyor!
Show TV'nin kahkaha tufanı yaşatan programı Güldür Güldür kaldığı yerden devam ediyor. Sezon arasına giren program yeniden ekranlara dönüyor. Çarşamba akşamı yeni bölümleri ile yine bizleri gülmekten kırıp geçirecek..

Usta oyuncu Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal'ın sunumu ile evlerimize konuk olan Güldür Güldür Show yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Her zaman olduğu gibi bu sezonda izleyicisini kahkaha sokacak. BKM'nin yapımcılığını üstlendiği program gündeme dair ne varsa eğlenceli bir şekilde ekranlara sunuyor.

Eşofmanlı Şevket Hocası, Bilali, Yeteri ve daha fazlası ile bu sezonda sizleri ekranları başınızdan ayırmayacak. Yeni sezonda yepyeni bölüm ve skeçleri ile yayınlanacak programı SHOW TV CANLI İZLE adresinden kesintisiz ve canlı olarak izleyebilirsiniz.

GÜLDÜR GÜLDÜR YENİ SEZON!

Eğlence ve kahkahanın bir numaralı durağı Güldür Güldür Show, 11 Ekim 2017 Çarşamba akşamı yeni sezonun ilk bölümü ile sizlerle olacak. Bu sezonla birlikte 153. bölüme imzasını atacak olan program büyükten küçüğe herkesin büyük ilgi odağı olmayı başardı.

Evinizin neşesi haline gelmiş bu programı sadece televizyonunuzdan değil internetten üzerindende izleyebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey canlitv.com adresini ziyaret etmek ve buradan SHOW TV CANLI izle butonuna tıklamak.

09-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar