Güldür Güldür Show'da Beklenmedik Ayrılık

Güldür Güldür Show'da Beklenmedik Ayrılık
Show Tv ekranlarının sevilen komedi programı Güldür Güldür Show'dan hiç beklenmedik bir ayrılık haberi geldi. Güldür Güldür Show'a veda eden o isim kim oldu?

Kendine has mizah tarzıyla seyircilerine kahkaha dolu anlar yaşatan Güldür Güldür Show yeni sezon için hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Sevilen bu programdan yeni sezona başlamadan önce beklenmedik bir ayrılık haberi geldi. Veda eden bu isim Güldür Güldür Show'un yeni sezonunda ekranlarda olmayacak. Peki bu isim kim?

2013 yılında Fox Tv'de yayın hayatına başlayan Güldür Güldür Show, ikinci sezonun ile birlikte Show Tv'de izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Her yeni bölümü ve eğlence dolu skeçleri ile izleyiciye keyfili dakikalar yaşatan Güldür Güldür Show, yeni sezon çekimlerine de başlamış durumda. Ali Sunal'ın sunumu ile ekranlara gelen BKM imzalı bu programa daha önceki sezonlarda veda eden Onur Buldu ve Ecem Erkek'in geri döndüğü açıklandı. 12. sezon boyunca başarılı bir şekilde devam eden programın yeni sezon kadrosunda kimlerin olacağı merak edilirken, gelen ayrılık haberi herkesi şoke etti.

ALPER KUL VEDA ETTİ!

Güldür Güldür Show her sezon olduğu gibi bu sezonda başarılı oyuncularla yoluna devam ediyor. Ecem Erkek ve Onur Buldu'nun kadroya yeniden dahil olduğu haberi izleyiciyi sevindirse de gelen ayrılık haberi ile  büyük bir şok yaşadılar. Güldür Güldür Show'un sevilen karakterlerinden ve bel kemik kadrosunda olan Alper Kul'dan ayrılık haberi geldi. Yayınlandığı ilk günden bu yana kadroda yer alan Alper Kul, bu yeni sezonda olmayacağını açıkladı. Fakat ayrılma nedeni ile ilgili net bir açıklama yapılmadı.

Sevilen oyuncu Alper Kul, Güldür Güldür Show'a veda haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile takipçilerine duyurdu. Paylaşımında Güldür Güldür Show ekibinin yeni sezon fragmanı yer alıyordu.  Bu resmin açıklamasında ise bu ifadelere yer verdi. 

'Canlarım benim ❤️
Alkışınız, eğlenceniz bol olsun. Turneler kolay geçsin, anılar efsanevi olsun.

Efendm ben bu sezon GüldürGüldür ailemle birlikte ekranlarınızda olamayacağım.
Affınıza sığınarak bu seneyi pas geçiyorum.
Tüm ekibimi ve izleyicilerimizi hasretle, sevgiyle ve hürmetle kucaklıyorum ❤️'

Güldür Güldür Show yeni sezon bölümleri ile çok yakında Show TV ekranlarında yerini alacak. Bakalım Güldür Güldür Show bu yeni sezonda Alper Kul olmadan nasıl bir performans gösterecek.

07-09-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar