Gürkan Uygun ve Kadir İnanır aynı projede!

Gürkan Uygun ve Kadir İnanır aynı projede!
Kurtlar Vadisi ile adını tüm Türkiye'ye duyuran Gürkan Uygun ve Yeşilçam'ın usta sanatçısı Kadir İnanır aynı projede yer alacak. İkilinin rol alacağı dizinin adı ne olacak? Gürkan Uygun ve Kadir İnanır'ın yeni dizisi ne zaman başlayacak?

Türk sineması ve Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır yıllar sonra ekranlara geri dönüyor. Kadir İnanır'ın yeni rol alacağı dizide ona eşlik edecek olan isim ise en son Bu Şehir Arkadan Gelecek dizisinde rol alan Gürkan Uygun olacak. Efsane isimlerin rol aldığı dizinin adı Galatalı Eşref. Galatalı Eşref ne zaman başlayacak? Galatalı Eşref'te kimler oynayacak? Galatalı Eşref hangi kanalda yayınlanacak? işte yeni dizi Galatalı Eşref ile ilgili detaylar...

YENİ DİZİ : GALATALI EŞREF

Son olarak ATV'nin sevilen dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek'te rol alan Gürkan Uygun'un bu dizide nasıl bir karakter olacağı merak konusu. Yeşilçam'ın usta sanatçısı Kadir İnanır dizide İstanbul'un şanlı kabadayısı Eşref karakterini canlandıracak. Kabadayı Eşref'in dizide üç çocuğu olacak. Dizi mahallede yaşanacak olan tartışmalardan itibaret olacak. Galatalı Eşref dizisinin diğer başrolleri de Hande Erçel, Berk Hakman, Eda Ece olacak. Dizinin yeni bölümlerini canlı olarak takip etmek için canlitv.com adresini ziyaret edebilirsiniz..

05-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler