Haber Global frekans bilgileri

Haber Global frekans bilgileri
Haber Global frekans bilgileri. TURKSAT Haber Global şifresiz frekans bilgilerine nasıl ulaşabilirim. İşte Haber Global frekans bilgileri.

Türkiye'nin başarılı habger kanalları arasında yer alan Haber Global, kısa süre önce yayın hayatına geçmişti. Haber Global kanalını kendi televizyonunda seyretmek isteyen izleyici ise Haber Global frekans bilgilerine ulaşmaya çalışıyor. Azerbeycan'da yer alan bir medya grubunun oluşturduğu ve Türkiye'de yer alan Haber Global kanalının frekans bilgilerine ulaşmak için yazımızın devamını okuyunuz. Haber Global frekans bilgileri. Haber Global şifresiz izle. Haber Global nasıl izleyebilirim. Haber Global izle. Turksat uydusunda Türksat 4A Şifresiz olarak yayın hayatına devam eden Haber Global frekans bilgileri sizlerle...

Haber Global frekans bilgileri nelerdir?

Haber Global, Digiturk, D-Smart, Tivibu, Türksat 3A ve Türksat 4A frekans bilgileri ile yayın hayatına devam etmekte. İlk olarak 24 Eylül 2018 tarihinde yayınlanmaya başlayan Haber Global kanalı, her geçen gün daha da çok izlenen bir kanal olma yolunda ilerliyor. Son zamanlarda yapılan çalışmaların ardından frekans bilgilerini değiştiren Haber Global kanalı, tüm takipçilerini endişelendirmişti. 'Haber Global kapandı mı', 'Haber Global'i neden izleyemiyorum' sorularının yanıtını arayan seyirci, yeni frekans bilgilerine ulaşmak için arama motorlarına başvurmaya başladı. Bizde siz değerli takipçilerimiz için Türkiye'nin önemli haber kanalları arasında yer alan Haber Global'ın frekans bilgilerini hazırladık.

Haber Global kanalını nasıl izleyebilirim?

Haber Global HD olarak izlemek istiyorsanız, anteninizi öncelikle Türksat 4A uydusuna ayarlamanız gerekmektedir. Daha sonra ise uydu cihazınızı kurulum menüsünden frekans ekle diyerek Türksat 4A seçeneğini seçmeniz gerekmektedir. Daha sonra ise alt kısımda yer alan frekans bilgilerini doldurmalısınız.

Türksat 3A (HD) Frekans : 12685 MHz

Symbol Rate : 27500

Fec : 2/3

Pol : H (Yatay)

Haber Global'in Türksat 4A uydusunda yayın parametreleri;

Türksat 4A (SD) Frekans : 12379 MHz

Symbol Rate : 27500

Fec : 3/4

Pol : V (Dikey)

Haber Global kuruluşu

24 Eylül 2018 tarihinde yayın hayatına başlayan Haber Global kanalı, Azerbeycanlı Global Medya Grup tarafından kurulmuştur. Suat Toktaş'ın genel yayın yönetmenliğini üstlendiği Haber Global, daha önceleri TR24 kanal olarak bilinmekteydi. Ancak daha sonra Haber Global olarak ismini değiştirmiştir.

07-10-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar