Hadise Kaan Yıldırım'la ilgili her şeyi hayatından çıkarıyor

Hadise Kaan Yıldırım'la ilgili her şeyi hayatından çıkarıyor
Hadise ile Kaan Yıldırım ilişkisi son günlerde farklı haberlerle gündeme geliyor. Hadise Kaan Yıldırım'la ilgili her şeyi hayatından çıkarıyor. Hadise Kaan Yıldırım'ı sildi!

Ünlü şarkıcı Hadise ile Kaan Yıldırım aşkının sona ermesi çeşitli iddiaları da beraberinde getirmişti. Ünlü çiftle ilgili son günlerde birçok haber yapıldı ve ayrılık nedenleri hakkında iddialar ortaya atıldı. Daha öncede birkaç kez ayrılıp tekrar bir araya gelen Hadise ile Kaan Yıldırım'ın ilişkilerinin bu sefer geri dönüşü olmayacak şekilde sona erdiği konuşuluyor. Ekranların sevilen ismi Hadise, Kaan Yıldırım'ın eşyalarını toparladı ve şoförüyle Yıldırım'a yolladı. Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre Hadise Kaan Yıldırım'a ait tüm izleri evinden siliyor.

Hadise yüksek güvenlikli ev arıyor

Hadise ile Kaan Yıldırım olayı magazin dünyasını meşgul etmeye devam ediyor. Daha önce de ayrılıp tekrar barışan ünlü çift bu kez ilişklerine son noktayı koydu. Kaan Yıldırım da Hadise de ilişkilerinin bittiğini açıkladı. Alınan bilgilere göre Hadise Kaan Yıldırım'ın eşyalarını kendisine gönderdi. Hadise'nin Kaan Yıldırım'ın izlerini sildiği şeklinde yorumlanan gelişme sonrası artık geri dönüşü olmayan bir yola girdikleri belli oluyor. Hadise'nin ev adresinin açığa çıkması nedeniyle yeni bir ev aradığı da gelen haberler arasında. Hadise yüksek güvenlikli sitelerden ev bakarken yakında taşınacağı konuşuluyor.

Hadise ile Kaan Yıldırım neden ayrıldı?

Hadise ile Kaan Yıldırım ilişkisi arap saçına dönmüşken ilişkilerinin de artık bittiği görülüyor. Hadise, Ebru Gündeş, Reza Zarrap ve Kaan Yıldırım isimleri sık sık bir arada haberlerde kullanılıyordu. Ortaya atılan iddialara göre Hadise Ebru Gündeş'le evliyken Reza Zarrap'la ilişki yaşamıştı. Daha sonra ise Hadise ile Kaan Yıldırım'ın ayrılma nedeninin Ebru Gündeş olduğu iddia edildi. İddialara göre Ebru Gündeş Hadise'den intikam almak için Kaan Yıldırım'la yakınlaşmıştı.

Ortaya saçılan iddialar üzerine Kaan Yıldırım sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, "Çıkan haberlere açıklık getirmek istiyorum. 3. bir şahısla ilişkim hakkında muhatap olmam söz konusu olamaz. Bizim ilişkimizin başkalarıyla hiçbir zaman bir ilgisi olmadı. Bu konunun buralara çekilmesi son derece rahatsız edici. Hadise ile bir ilişki yaşadık ancak geldiğimiz noktada yollarımızı ayırdık. Herkese sevgiler" açıklamasında bulundu.

20-06-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar