Hadise ve Kaan Yıldırım barıştı mı?

Hadise ve Kaan Yıldırım barıştı mı?
2020 ünlülere yaramadı. Önceleri evlenmeye karar veren Hadise - Kaan Yıldırım ikilisi 2020'nin son günlerinde ayrıldı. Fanları ikilinin barışıp barışmadıklarını merak ediyor.

Magazin dünyasını uzun süre meşgul eden Hadise ve Kaan Yıldırım ilişkisi kafaları karıştırmaya devam ediyor. Magazin basını tarafından evlenecekleri iddia edilen Hadise ve Kaan Yıldırım ikilisinden 2020'nin son günlerinde ayrılık haberi gelmişti. Şimdi herkes Hadise’nin dikkat çekici paylaşımı üzerine Hadise ve Kaan Yıldırım barıştı mı soruna cevap arıyor. Hadise Kaan Yıldırım ilişkine ikinci bir şans verildi mi? Şimdi detaylar

Hadise Kaan Yıldırım barıştı mı?

Kaan Yıldırım ve Hadise ikilisi geçtiğimiz yıl en çok konuşulan çiftlerden bir tanesi. 2020 yılında sürpriz bir aşka yelken açan ikili uzun süre ilişkilerini gizlemeyi başarmıştı. Sosyal medyada günden olan ilişkilerini fotoğraf paylaşarak duyuran ikilinin evlenecekleri konuşuluyordu.

2020 laneti onları da vurdu

Geçtiğimiz yıl tüm dünya için çok zor geçti. Deyim yerindeyse her şey alt üst oldu ve 2020 lanetli bir yıl olarak tarihe geçti. Hadise ve Kaan Yıldırım ikilisi 2020 yılının başlarında ilişkilerini gizlediler ancak pandemi döneminde bunu başaramadılar. Sürpriz aşk, Kaan Yıldırım'ın köpeği Benek sayesinde ortaya çıktı. Yıldırım’ın fotoğraflarından Benek adlı köpeği tanıyan sosyal medya kullanıcıları, ikilinin birlikteliğini belgeledi. Hayranları bu mutlu çiftin evleneceği günü sabırsızlıkla beklerken 2020’nin son günlerinde kötü haber gündeme bomba gibi düştü. İkili ayrılmaya karar vermişti.

Ayrıldılar mı barıştılar mı?

Önce ayrılık haberleri gündemi sarstı. Şarkıcı Hadise, Instagram hesabından bir açıklama yaparak ayrıldıklarını şu cümlelerle duyurdu. "Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel. Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu... Ama bazen aşk olsa da olmuyor. Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalanırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim. Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun. Kendinize iyi bakın."

Hayranları bu şok haberle sarsılırken 2021'in ilk günlerinde Hadise'den kafa karıştıran bir paylaşım geldi. Sosyal medyayı hareketlendiren bu paylaşım üzerine çiftin fanları ikilinin barıştıklarını ve ilişkilerine bir şans daha verdiklerini düşünmeye başladı. Ortada resmi bir açıklama yok. İddiaya göre Hadise bu paylaşımı Kaan Yıldırım'ın evinin bahçesinden yapmıştı. Canlitv olarak konu ile ilgili gelişmeleri takipçilerimize duyuracağız.

05-01-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar