Hadise ve Mehmet Dinçerler barıştı mı?

Hadise ve Mehmet Dinçerler barıştı mı?
Şarkılarından çok ilişkileriyle gündem olan şarkıcı Hadise ve eşi Mehmet Dinçerler'in ayrılacakları iddia ediliyor Peki ikili syrıldı mı yoksa barıştı mı?

İlişkileri yılan hikayesine dönen Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Bir ayrılıp yeniden bir araya gelen çiftin son durumu merak ediliyor. Hayranları soruyor Hadise ve eşi Mehmet Dinçerler barıştı mı? Sosyal medyayı hareketlendiren paylaşımların yapıldığı ikiliyle ilgili gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Hadise ve Mehmet Dinçerler barıştı mı?

Şarkılarından çok ilişkileriyle gündem olan şarkıcı Hadise kısa süre önce Mehmet Dinçerler ile evlenmişti. Çiftin ilişkisi bir iyi bir kötü ilerliyor. Sosyal medyada sık sık çiftin iyi anlaşamadığı ve ayrılacakları iddia ediliyor. Suların bir türlü durulmadığı Hadise ve Mehmet Dinçerler krizinde yeni bir gelişme yaşandı. Ayrılık haberlerinin hiç eksilmediği şarkıcı Hadise, konserinde ağlayarak işlerin yolunda gitmediğini söylemiş ve sosyal medyayı sallamıştı. Gözlerin çevrildiği Mehmet Dinçerler ise alyansını takmadığı belli olan paylaşımlar yaparak sevenlerini üzmüştü.

Beklenen barışma gerçekleşti

2 Mayıs’ta evlenen çift hakkında ortaya atılan iddialar hiç bitmedi. Ancak geçen gün yeni bir gelişme yaşandı. Mehmet Dinçerler'in son paylaşımı ikili arasında buzların eridiği ve ikilinin barıştığı gözlendi. Mehmet Dinçerler, aile üyelerinden birinin pasta üflerken çektiği videoda Hadise’nin mutlu hali gözlerden kaçmadı. Hadise’nin de sık sık vurguladığı gibi çiftin arasını sürekli bozmak isteyen rakiplerinin hevesi bir kez daha kursağında kalmış oldu.

Hadise Açıkgöz Kimdir?

1985 Belçika doğumlu şarkıcı çocuk yaşlardan itibaren şarkı söyledi. Ekonomi ve Çağdaş Diller eğitimi alan Hadise en büyük tutkusu olan şarkıcılığa yöneldi. Ailesinin de desteğini alan Hadise, 2003 yılında Belçika'nın "Popstar"ı olan Idool adlı yarışmaya katıldı. Yapımcıların dikkatini çeken Hadise, ünlü müzik şirketi 2Brains ile anlaştı. Hasselt'te pazarlama okuyan Hadise aynı zamanda beş dil biliyor. Söz yazan ve beste yapan şarkıcı Hadise; rock, soul ve dünyanın çeşitli yerlerinde icra edilen farklı müzik türlerini bir araya getirerek kendi müziğini oluşturdu. Onu şöhret ulaştıran parça, 2005 çıkışlı "Stir Me Up" oldu. 2009 yılında Moskova’da icra edilen Eurovision Şarkı Yarışmasında Türkiye’yi temsil eden hadise, “Düm Tek Tek” adlı şarkıyla dördüncü oldu. Şarkı çeşitli ülkelerin listelerinde yılın 1 numarası olmayı başardı. Düm Tek Tek şarkısı dünyaya açan Hadise, Avrupa ülkelerinde, Japonya’da ve Endonezya’da büyük bir turneye çıktı. Hem Belçika’da hem de Balkanlar’da çeşitli ödüller kazanan Hadise, Türkiye’de de onlarca ödüle layık görüldü. Popstar adlı yarışma programında sunuculuk yapan Hadise, Tv8 kanalında yayınlanan “O Ses Türkiye” ses yarışmasının da jüriliğini yaptı.

14-09-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar