Halk Tv Frekans Bilgileri!

Halk Tv Frekans Bilgileri!
Ankara merkezli yayın yapan haber kanallarından Halk Tv her geçen gün seyirci sayısını artırıyor. Muhalif kimliğiyle bilinen kanalın frekans bilgileri haberimizde!

Halk Tv 10 Ocak 2005 yılında Halk Radyo Televizyon ve Yayıncılık A.Ş olarak Siyasetçi Deniz Baykal’a yakın işadamları tarafından Ankara merkezli olmak üzere kurulmuştur. Kanal kurulduğu günden itibaren siyaset hayatında aktif bir rol üstlenen bir partiyle irtibatlandırılmış ve her zaman bu partiyle birlikte anılmıştır. Uzun zaman haber alanında yayın yapan kanal zaman zaman eleştirilerin odağında yer almıştır. Kanal çok fazla seyirci tarafından takip edilmese de programları ve yorumcularıyla her zaman dikkatleri çekmiştir. Ancak hiçbir zaman fazla aktif olamayan kanal kurulduğu günden itibaren her zaman maddi zorluk yaşamıştır. Kanal daha çok haber ağırlıklı yayın ilkesi içerisinde hareket etmiştir. Kanal Türksat 4A uydusundan yayın yapmaktadır. Kanalın frekans bilgileri aşağıdaki gibidir.

Halk Tv Frekans Bilgileri!

Ankara merkezli yayın yapan ve Yönetim Kurulu başkanlığını siyasetçi Deniz Baykal’ın yaptığı Halk Tv muhalif kanallar arasında yer almaktadır. Kanal daha çok haber ve hber tartışma programlarıyla dikkatleri çekmektedir. Kanal seyircisi daha çok kanalda yorumculara ilgi göstermektedir. Kanalın frekans bilgileri şu şekildedir. Kanal Türksat 4A uydusunda yer alan Halk Tv frekans bilgileri 12 Nisan 2019 tarihinde güncellenmiştir. Kanal, 12423 V 27500 frekanslarında yayın yapmaktadır. Ayrıntılı frekans bilgileri şu şekildedir.

Uydu Adı:           Türksat 4A

Frekans:             12423

Polarizasyon:     V

Sembol:              27500

FEC:                      ¾

Uydu Konumu:  42.0 E

Kapsama:            Batı

Şifre:                    Şifresiz

Kalite:                  SD

Güncelleme:       12 Nisan 2019

Halk Tv Kanalını Uydu Alıcısına Ayarlama

Halk Tv’yi ayarlamak isteyen seyirciler için kanalı ayarlamanın en kolay yolu aşağıda anlatıldığı şekildedir. Kanal bu yol izlenerek kolaylıkla ayarlanabilmektedir. Öncelikle çanak antenin Türksat 4A uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. Uydu alıcısının kurulum menüsünden frekans ekle menüsü açılır. Uydu adı satırında Türksat 4A seçilir. Bir alt satırda yer alan frekans kısmına 12685 sayısı girilir. Polarizasyon satırından V seçilir. Sembol satırına 30000 sayısı girilir. FEC değeri 2/3 olarak ayarlanır. Ardından kanal arama başlatılır ve kanal bulunduktan sonra kaydet tuşuyla kanal alıcıya kaydedilir. Ayrıca tüm bunlara gerek kalmadan canlıtv.com.tr adresinden de Halk Tv kolaylıkla ve zahmetsizce seyredilebilir.

05-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar