Halk TV'nin eski kadrosu Bizim TV'de buluşuyor. Bizim Tv nasıl izlenir, frekansları nedir?

Halk TV'nin eski kadrosu Bizim TV'de buluşuyor. Bizim Tv nasıl izlenir, frekansları nedir?
Yerel Seçimleri'nin ardından bir bir Halk TV'de işlerine son verilen gazeteciler bir araya geldi ve Bizim TV'de buluştular. Peki Bizim Tv frekansı nedir, nasıl izlenir

Halk Tv’de sular bir türlü durulmuyor. Daha önce Bülent Mumay’ın yönetimindeki halktv.com.tr ekibi işten çıkarılmış, buna tepki gösteren Uğur Dündar da ayrılmıştı. 31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından bir bir Halk TV'de işlerine son verilen gazeteciler bir araya geldi ve Bizim TV'de buluşmaya karar verdiler. Peki Bizim Tv frekansı nedir, nasıl izlenir sorularına cevap verelim. Şimdi detaylar.

Halk TV'nin eski kadrosu Bizim TV'de buluşuyor. Bizim Tv nasıl izlenir, frekansları nedir?

Ne olduysa 31 Mart seçimlerinden sonra oldu. Suların bir türlü durulmadığı Halk Tv istifa haberleriyle sarsıldı. Belki de çok yakında Halk TV'de çalışan kalmayacak. Çünkü eski çalışanlarından duayen gazeteci ve televizyoncular Bizim Tv ile anlaştılar. Kimler mi? Sayalım.  Şaban Sevinç, Oya Lale Özan Arslan, Oktan Erdikmen, Semra Topçu ve Rahmi Aygün.

Eski kadro yeni kanalda buluşacak

Yaşanan sıcak gelişmeyi medya sorumlusu Lale Özan Arslan duyurdu. Özan Arslan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeyi kullandı: "Özlem bitiyor dedik, çok heyecanlıyız sizi de bekliyoruz, sadece Türkiye değil Avrupa’dan da ses vereceğiz"

Olaylar nasıl gelişti?

Aslında Perşembenin gelişi Çarşambadan belliydi. Halk TV, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal’ın yönetime gelmesinin ardından kan kaybetmeye başladı. Usta isimlerle yollar bir bir ayrıldı. 31 Mart 2019 seçimleri olaya tuz biber ekti. İstifalar toplu gelmeye başladı. Önce Halk Tv’nin internet sitesinin başına getirilen Bülent Mumay ekibiyle birlikte , görevden ayrıldı. Hatta  Bülent Mumay, konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapmıştı. “Birkaç ay önce Şaban Sevinç’in davetiyle başladığımız @halktvcomtr macerası az önce sona erdi. Günlük 31 bin tekil ziyaretçiyle başladık, 300 bine dayandık. Şahane bir ekiple trafiği 10’a, geliri 3’e katlayıp bıraktık. Yollar açık olsun…”

Gelişmeler üzerine ne yapacağı merak edilen Uğur Dündar da ekibe destek vermiş ve kanala tepki göstererek istifa etmişti.

Akitleri feshedilen Semra Topçu, Lâle Özan Arslan, Rahmi Aygün, Barış Yarkadaş, Atakan Gültekin ve Gökhan Demirel bir süredir toplantı yapıyorlar ve beraber hareket ediyorlardı.

Bizim Tv nasıl izlenir?

Bizim TV kanalı hem uydudan hem de Youtube üzerinden yayın yapacak. Sıcak gelişmeleri medya üzerinden duyuran www.gercekgundem.com 'un edindiği bilgiye göre, Bizim TV kanalı önce 5 Ağustos Pazartesi günü Youtube üzerinden yayın hayatına başladı.

Son aldığımız bir habere göre usta gazeteci Uğur Dündar ve Barış Yarkadaş gibi önemli isimler de yeni kanala yardımcı olacak.

Piyasadaki ünlü isimler aynı Uğur Dündar gibi kanalda programlara konuk olarak katılacak ve her platformda destek verecek. Bizim Tv, Tivibu 20. Kanaldan yayın yapacak. Hayırlı olmasını dileyerek Bizim Tv’ye başarılar diliyoruz.

07-08-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler