Hayat Sırları dizisinin yayın tarihi açıklandı!

Hayat Sırları dizisinin yayın tarihi açıklandı!
Star Tv ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi Hayat Sırları dizisinin yayın tarihi belli oldu. Genç oyuncu kadrosu ile ekranlarımıza gelecek olan dizinin ne zaman başlayacağı netleşti. İşte dizi hakkında detaylar...

Star TV ekranlarının yeni macerası Hayat Sırları dizisi konusu ile büyük dikkat çekeceği düşünülüyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk tanıtım fragmanı izleyici üzerinde heyecan uyandırdı. Yeni dizi Hayat Sırları'nın ne zaman başlayacağını merak edenlere beklenen haber geldi. İşte Hayat Sırları dizisinin yayın tarihi ve dizinin oyuncu kadrosu..

HAYAT SIRLARI DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ahmet Mümtaz Taylan, Ekin Koç, Hazar Ergüçlü, Devrim Yakut, Olgun Toker gibi başarılı isimlerin bir araya geldiği oyuncu kadrosu ile Star Tv ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan dizinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Most Production'un ekranlara getireceği dizinin senaryosunu Mahinur Ergun kaleme alırken, genel yönetmenliğini ise Gül Oğuz yapıyor. Star TV'nin yeni dizisi Hayat Sırları 1 Kasım 2017 tarihinden itibaren ekranlarımıza gelmeye başlayacak. 

Çarşamba günlerinin gözdesi haline gelmeyi planlayan dizi Hayat Sırları'nın konusu ise Kuzgun ailesinin yıllarca sakladıkları gerçeklerinin mutlu yuvalarına bomba gibi düşmesi ile yaşanan olayları konu alıyor. Diziyi internetten canlı olarak izlemek için STAR TV CANLI İZLE adresini tıklayın. Hayat Sırları dizisinin ilk bölüm fragmanını izleyin..

Hayat Sırları ilk bölüm fragmanı

Hayat Sırları ilk bölüm 2. fragmanı

25-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar