Hekimoğlu 16. Bölüm izle!

Hekimoğlu 16. Bölüm izle!
Hekimoğlu Zeynep’in şartını kabul edecek mi? Yeni adaylarla görüşen Ateş, ekibini zamanında kurup işleri yoluna koyabilecek mi? Hastaneye gelen garip hasta kurtulabilecek mi?

Kanal D'nin salı günlerine damga vuran dizisi Hekimoğlu 16. bölümle bu akşam ekranlara geliyor. Bir uyarlama dizisi olduğu halde gün bazında reytinglerde yapımcısını güldüren Hekimoğlu 16. Yeni bölümde Zeynep’in yokluğu ekip kurmak isteyen Ateş’i zor durumda bırakmaktadır. Hekimoğlu Zeynep’in şartını kabul edecek mi? Yeni adaylarla görüşen Ateş, ekibini zamanında kurup işleri yoluna koyabilecek mi? Hastaneye gelen adamın hastalığını kimse çözememektedir. Belirtisi çok olan ama teşhis konamayan genç adamın hastalığına Hekimoğlu çare olacak mı? Tüm detaylarıyla Hekimoğlu dizisinde yaşanacaklar haberimizde!

Hekimoğlu 16. Bölüm izle!

Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay'ın oynadığı Hekimoğlu 16. Bölümüyle kanal D ekranlardaki yolculuğuna devam ediyor. Zeynep’in ani ayrılışıyla ekibi 2 kişi kalan Hekimoğlu zorlanmaktadır. İpek bu sayıyı bir an önce üçe çıkarmak konusunda ısrarlı olunca Ateş, yeni yeni adaylarla iş görüşmelerine başlar. Hepsi dört dörtlük, donanımlı adaylar gelip gitse de onun aklı fikri Zeynep’tedir. Evine gidip işe geri dönmesini rica etse de başarılı olamaz. Çünkü Zeynep’in sadece bir şartı vardır. Tamamen kişisel bu şart, Ateş’i çaresiz bırakır. Bakalım Hekimoğlu, hiç alışık olmadığı bu şartı kabul edecek mi? Bunun cevabını merak edenler için Hekimoğlu 16. Yeni bölüm 8 Eylül Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de. Keyifli seyirler.

Bu nasıl bir hastalık?

Ateş ve İpek cephesinde bu gelişmeler olurken Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne garip bir genç gelir. Genç adamın, hastalığına bir türlü teşhis konamamıştır. Gerçi gencin hastalığına ait pek çok belirti vardır, lakin bu belirtilerin hepsini birden açıklayan nedeni bulmak çok ama çok zordur. Ateş tüm bunlarla uğraşırken bir yandan da Zeynep’in yokluğunu hazmetmeye çalışmaktadır. Ateş, geri dönmek için Zeynep’in şartını kabul edecek mi? Hekimoğlu ve ekibi genç hastayı kurtarabilecek mi?

Hekimoğlu Dizisi Konusu nedir?

Ateş Hekimoğlu alanında uzman, başarılı bir doktordur. Tıp Fakültesinden sınıf arkadaşı olan İpek'in yönettiği hastanede Enfeksiyon Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı olarak çalışmaktadır. Sıradışı bir karakter olan Ateş Hekimoğlu, hastalarla ilişki kurmadan, hastalıklara odaklanarak araştırma yapar. Yaptığı tedavilerle meşhur olan Hekimoğlu, sıradışı davranışlar sergilediği için İpek'i zor durumda bırakır. Onkoloji uzmanı Orhan ile İpek, Hekimoğlu'nun karakterini anlayıp tahammül edebilen yegane ikilidir. Hekimoğlu'yla karakterleri uyuşmasa da bir araya geldiklerinde mükemmel doktoru oluştururlar.

08-09-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar