Hekimoğlu Dizisinin Başarılı Karakteri Mehmet Ali (Kaan Yıldırım)’den Flaş Açıklama!

Hekimoğlu Dizisinin Başarılı Karakteri Mehmet Ali (Kaan Yıldırım)’den Flaş Açıklama!
Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu Dizisi'nin başarılı karakteri Mehmet Ali Çağlar (Kaan Yıldırım)'dan flaş açıklamalar. Yıldırım dizi hakkında ne düşünüyor? İşte cevabı!

Kanal D’nin bu sezon başlayan ve Amerika menşeli Dr. Hause dizisinden uyarlanan Hekimoğlu Dizisi Salı akşamları en çok seyredilen diziler arasına girmeyi başardı. Her bölümünde bağımsız bir konunun işlendiği dizide rol alan Timuçin Esen, Ebru Özkan, Damla Colbay, Aytaç Şaşmaz, Okan Yalabık ve Kaan Yıldırım dizide oldukça başarılı bir performans gösteriyorlar. Özellikle Nörolog Uzman Doktor Mehmet Ali Çağlar rolünü canlandıran genç oyuncu Kaan Yıldırım’ın performansı taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmış durumda. Dizinin genç yeteneği Kaan Yıldırım, canlandırdığı Mehmet Ali Çağlar ve Hekimoğlu Dizisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Bazen Dr. Mehmet Ali Çağlar’a Sinir Oluyorum!

Hekimoğlu dizisinin başarılı oyuncularından Kaan Yıldırım dizide canlandırdığı karakterle ilgili düşüncelerini çok samimi bir dille ifade ediyor. Yıldırım “Daha önce oynadığım hiçbir karaktere benzemeyen, farklı dili olan bir karaktere hayat veriyorum. Kıymetli bir tecrübe. Çok hırslı, inatçı ve çalışkan bir doktor. Çoğu zaman ciddi. Benden çok uzak özelliklere sahip, bazen sinir oluyorum kendisine ancak yaptığı şeylerin altında hep meslek aşkı ve başarma duygusu yatıyor. Bu sebepten kendisini seviyorum” ifadelerini kullanıyor. Yine dizide rol alan Ateş Hekimoğlu karakteri ile ilgili olarak da “Hekimoğlu çok zor bir rol. Adam bir deha, inanılmaz bir zekaya sahip. Bir oyuncunun gerçekten bu kadar bilgili ve zeki bir doktora hayat vermesi kolay bir şey değil. Timuçin abi bunun üstesinden geliyor, En zor sahnelere o hayat veriyor” diyor.

Kaan yıldırım Gelecekte Kendini Nerede Görüyor?

Hekimoğlu dizisinde uzman nörolog rolünde olan Yıldırım diziden oldukça memnun. Çekimlerden fırsat buldukça spor yaptığını dile getiren genç oyuncu oyunculuktaki hedefine ise mütevazi bir cevap veriyor. “Oyunculuğun hedef ve hırslarla yapılacak bir meslek olduğunu düşünmüyorum. Keyif aldığım karakterlere hayat vermek, içinde bulunduğum projelerde mutlu olmak isterim. Onun dışında hayat ne getirirse” diye cevap veriyor gelecekle ilgili sorulara Kaan Yılldırım. Ayrıca Hekimoğlu’na başlamadan önce bazı hastanelerde doktorlarla birlikte hasta doktor görüşmelerine girdiğini ciddi bir hazırlık süreci yaşadıklarını da ifade ediyor. Ne diyelim yolun ve bahtın açık olsun Kaan Yıldırım.

05-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar