Hercai Dizisi Reytingleri Salladı

Hercai Dizisi Reytingleri Salladı
ATV'nin yeni dizisi Hercai cuma günlerinin reyting sıralamasını alt üst etti. Dizinin ikinci bölümü Cuma gününün zirvesine oturdu. Hercai reytinglerde ne yaptı, kaçıncı oldu?

ATV’nin çiçeği burnunda dizisi Hercai başlayalı iki hafta oldu. Dizinin 22 Mart Cuma akşamı ikinci bölümü yayınlandı. Seyirci tarafından büyük merakla beklenen dizi seyirciye umduğunu vermiş olacak ki ilk iki bölüm reytinglerde adeta uçtu. Mia Yapım tarafından ATV için hazırlanan Hercai Dizisinin yapımcılığını Banu Akdeniz, senaristliğini Eda Tezcan, Feraye Şahin ve yönetmenliğini ise Cem Karcı üstleniyor. Mardin’de çekimleri devam eden dizi Cuma günlerine damgasını vuracak gibi görünüyor.

Hercai Dizisi Reytingleri

Henüz yeni başlayan ve 22 Mart akşamı ikinci bölümü yayınlanan Hercai televizyonlarda kıyasıya bir reyting rekabetinin olduğu dizi dünyasına hızlı bir giriş yaptı. 22 Mart Cuma akşamı ikinci bölümü yayınlanan dizi totalde 9.97’lik reyting ve 21.39’luk izlenme payıyla Türkiye Arnavutluk futbol maçının ardından 2. Sıraya oturdu. Dizinin A/B reytingi ise 6.79 reyting ve 16.02’lik izlenme payıyla yine 2. Sırada yer aldı. Bu sonuçlarla Hercai 13 yıldır Kanal D ekranlarında yer alan Arka Sokaklar’ı, Star Tv’nin İstanbullu Gelin’ini, Tv 8’in Kızım dizisini, TRT 1’in Payitaht Abdülhamid’ini ve Show Tv’nin Gülperi Dizisini geride bırakmayı başardı. Hercai bu sonuçlarla Türk seyircisinin bir anda yeni gözbebeği oldu.

22 Mart 2019 Reyting Sonuçları

Televizyonların 22 Mart Cuma günü reyting sıralamasında totalde ilk beş sırayı alan yapım aşağıdaki gibi sıralandı.

1-Arnavutluk-Türkiye Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu Karşılaşması-TRT 1            10.13

2-Hercai- ATV                                                                                          9.97

3-Arka Sokaklar- Kanal D                                                                                                       8.07

4- Fatih Portakal ile Fox Ana Haber- Fox TV                                                                       7.62

5-Arka Sokaklar(ÖZET)- Kanal D                                                                                            5.54

Atv ekranlarında seyirciyle buluşan ve ikinci bölümü yayınlanan Hercai Dizisi ilk bölümünde 5.85’lik reyting ve 12.36’lık izlenme payıyla totalde 5. Sırada yer almıştı.

Hercai Dizisi’nin konusu ne?

Mia yapım tarafından hayata geçirilen Hercai Dizisi “İntikamdan Doğan İmkansız Bir aşkın masalı” sloganıyla yayına başladı. Büyük trajediler yaşayan güçlü bir aile olan Aslanbey ailesinin entrikalarla dolu yaşamının hikayesinin anlatıldığı Hercai’nin ana konusunu ise imkansız bir aşk var. İddialı bir oyuncu kadrosuna sahip dizide Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Eda Başlamışlı gibi oyuncular rol alıyor.

23-03-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler