İdman Tv Nasıl Canlı İzlenir? İdman Tv Frekans Bilgileri!

İdman Tv Nasıl Canlı İzlenir? İdman Tv Frekans Bilgileri!
Azerbaycan televizyon kanalı idman Tv nasıl seyredilir? Kanalı seyretmek için gereken frekans bilgileri neler? Kanal başka platformlar üzerinden seyredilebilir mi? haberimizde!

Son yıllarda teknolojinin gelişmesine paralel olarak seyirciler seyretmek istediği ancak farklı sebeplerle ve özellikle de şifreli yayınlar dolayısıyla seyredemediği spor karşılaşmalarını başka kanallar ve platformlar üzerinden seyretme arayışına giriyor. Ülkemizde de özellikle futbol meraklıları destekledikleri takımların maçlarını seyretmek için yayıncı kanala abone olup ücret ödemek yerine başka kanallar üzerinden bu maçları seyretme yolunu arıyor. Ülkemiz dışında yayın yapan kanalların yayıncı kanalın şifresini devre dışı bırakarak yayınladığı bu ayınlar futbol tutkunu kitlenin de seyretmek için arayışlara girdiği kanallar arasında yer alıyor. Bu kanallardan biri olan ve Kardeş ülke Azerbaycan’dan yayın yapan İdman Tv’nin nasıl seyredilebileceğini futbol meraklıları için araştırdık.

İdman Tv Nasıl Canlı İzlenir?

Azerbaycan menşeli spor kanalı İdman Tv pek çok ülkede şifreli olarak yayınlanan spor karşılaşmalarını şifresiz ve canlı olarak yayınlamasıyla ilgi çekiyor ve seyirciler bu kanalı seyretmek için arayışlara giriyor. Öncelikle kanalı kendi televizyonları üzerinden seyretmek için frekans bilgilerini ayarlamak ve böylece yayınları seyretmek imkanı bulan seyirciler aynı zamanda bazı platformlar üzerinden de bu kanalları kendi televizyonlarına ayarlamadan sadece bir internet yardımıyla seyretme imkanı buluyor. İnternet üzerinden en çok televizyon yayını seyredilen platformlardan biri olan canlıtv.com.tr adresi de İdman Tv’yi seyredebileceğiniz platformların başında geliyor. İdman Tv seyretmek isteyenlerin canlıtv.com.tr ye girmeleri bu konuda yeterli oluyor.

İdman Tv Frekans Bilgileri Ne?

Azerbaycan’ın en çok seyredilen ve en popüler spor kanalı İdman Tv’yi televizyonunuz üzerinden seyredebilmek için kanalın frekans bilgilerini ayarlamanız gerekiyor. İdman Tv’nin frekans bilgilerini ayarlamak için yapmanız gerekenler ise şu şekilde sıralanıyor.

İlk olarak kanal tarama tuşlarını kullanarak OK tuşuna basın. Ardından İdman Tv frekans bilgileri olan 11168 değerini girin. Ardından Symbol Rate değerini ayarlamanız gerekiyor. Bu değeri İdman Tv numarası olarak 20400 girin. Polarizasyon seçeneğinden H-Yatay olacak şekilde ayarlayın. Ardından Fec değerini 5/6 olarak ayarlayın. Son olarak OK tuşuna basın. Artık İdman Tv televizyonunuz üzerinden seyredilebilir. Ancak bu kadar çabaya girmektense İdman Tv’yi canlıtv.com.tr üzerinden de kolaylıkla seyredebilirsiniz. Bizden hatırlatması.

28-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar