İkimizin Yerine 386. Bölüm canlı izle

İkimizin Yerine 386. Bölüm canlı izle
İkimizin Yerine bu akşam 386. Bölümüyle ekrana geliyor. Anandi'den sonra Ganga’nın da değiştiği İkimizin Yerine 386. Bölüm canlı izlemek için haberimizi okuyun.

Son yıllarda yıldızı parlayan Hint dizileri ülkemizde yeterli ilgiyi görüyor. Bunlardan günlük yayınlanan İkimizin Yerine dizisi haftanın her günü saat 16:10’da Kanal 7 ekranlarına geliyor. Gün geçtikçe izleyici kitlesini artıran ve senaryosuna sürekli karakterler eklenen İkimizin Yerine bu akşam 386. Bölümüyle ekrana geliyor. Anandi'den sonra Ganga’nın da değiştiği İkimizin Yerine 386. Bölüm canlı izlemek için haberimizi okuyun. Detaylar şimdi...

İkimizin Yerine 386. Bölüm canlı izle

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ dizisi Kanal 7 ekranlarında 28 Eylül Cumartesi günü 386. bölümüyle yine çok konuşulacak. Anandi’nin yardıma muhtaç insanlar için çalıştığı 386. Bölümde çocuklarının terk ettiği Suasini adındaki kadını huzur evinde yaşamaya ikna ettiğine şahit olacağız. Suasini, Anandi’nin huzurevine yerleşme teklifini kabul eder etmesine ama bir isteği vardır.

386. Bölüm Özeti

Suasini’nin çocukları tarafından istenmediğini öğrenen Anandi hemen harekete geçer ve zavallı kadını kendi çalıştığı huzur evinde kalması için ısrarlıdır. Ancak Suasini çocuklarının kendisini istemediği gerçeğini kabullenmek istemez. Kolay değildir tabi. Uzun uzun dil döken Anandi yaşlı kadını huzurevinde yaşamaya ikna eder. Lakin yaşlı Suasini’nin Anandi’den son bir isteği vardır. Son kez Mumbai’ye gitmek isteyen Suasini, bu yolculukta Anandi’nin yanında olmasını rica eder. Teklifi kabul eden Anandi, Mumbai’de Suasini’nin hiç ummadığı farklı bir yüzünü görür. Öte yandan Ganga üzüntülüdür, çünkü sağlığına kavuşan Manu’dan ayrılnak mecburiyetindedir. Bunun için Manu’ya soğuk davranır. Güya böyle davranmakla onu kendisinden uzaklaştıracaktır. Ancak Ganga, Manu’nun yokluğuna dayanabilecek mi, işte orası pek de kolay olmayacaktır. Canlitv olarak gelişmelerden haberdar edeceğiz.


Balika Vadhu (İkimizin Yerine) konusu nedir?

8 yaşındaki Anandi yine bir çocuk olan Jagdiş’e gelin olarak verilir. Bu evlilik Anandi’ye çok zor gelir çünkü o gelin olarak değil de adeta sığıntı olarak verilmiştir.Çocukluklarını beraber geçiren Anandi ve Jagdiş, ergenlik döneminde birbirlerinden uzaklaşır. Jagdiş aynı okulda okuduğu Gauri’ye aşık olur. Bunu fark eden Anandi’ye tipik Hintli kadınlar gibi kocasına sahip çıkması tavsiye edilir. Bu baskıya dayanamayan Jagdiş, evden kaçar. Pes etmeyen ve kocasına aşkını ispat etmek için çırpınan Anandi bu süreçte çok yıpranır zira Jagdiş’in gözü Gauri’den başkasını görmemektedir. Sonunda pes eden Anandi, boşanma teklifini kabul ederek aşkını kalbine gömerek evine döner. Gauri’yle evlenen Jagdiş hayal kırıklığına uğrar çünkü Gauri tam bir baş belasıdır. Jagdiş’in ailesi ise Gauri’yi bir türlü kabullenemez ve oğullarına Anandi’ye geri dönmesi için baskı üstüne baskı yaparlar. Bunu hisseden Gauri şeytanca bir plan yapar. Bu sırada Shivraj Shekhar denen iyi kalpli adamla evlenen Anadi, eski kocası Jagdisch'i unutamamıştır.

28-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar