İlayda Alişan Estetik Mi Yaptırdı?

İlayda Alişan Estetik Mi Yaptırdı?
Genç oyuncu İlayda Alişan’ın yıllar öncesine ait fotoğrafı ile sosyal medyada estetik iddialarıyla karşı karşıya geldi.

Show TV’nin başarılı yapımlarından biri fenomenleri olan Çukur dizisinde Akşın Koçovalı ya hayat vermesi ile ismini hafızalara kazımayı başaran İlayda Alişan daha sonra Fox TV’ de yayınlanan  Masumiyet dizisinde oyunculuk  performansıyla dikkat çekmişti

Ekranların yeni yüzü başarılı oyuncu İlayda Alişan şimdilerde TV8’de Gülseren Budayicioglu eserinden uyarlanarak ekranlara gelen ‘Kırmızı Oda’ dizisinde süveyda karakterine hayat vererek hayranlarının takdirini almaya devam ediyor.. ünlü sanatçı İlayda Alişan oyunculuk kariyeri dışında geçmiş yıllara ait bir fotoğrafla da gündeme geldi. 25 yaşındaki oyuncu İlayda Alişan’a ait sosyal medyada hesabında yıllar öncesine ait olan fotoğrafı sayesinde gündem oldu. Eski fotoğrafı estetik iddialarının ortaya çıkmasına sebep oldu.

İlayda Alişan’ın fotoğrafını gören sosyal medya kullanıcıları, ünlü oyuncunun estetik yaptırdığını ve yüzünün değiştiğini öne surdu. Ünlü oyuncu İlayda Alişan’ın güzelliğine vurgu yapan birçok hayranı ise hiç değişmediğini dile getirdi. Başarılı oyuncu kimliği ile kariyerinde ilerleyen İlayda Alişan Son dönemin yükselen yıldızlarından biri oldu.

İlayda Alişan sosyal medya üzerinden yapılan estetik iddialarına cevap verdi. Kendi  Twitter hesabından yaptığı açıklamada ise; “Eski hali diye paylaştığınız fotoğraflarda 15 yaşlarındayım şimdiyse 25. Büyüyorum ve buna şahit oluyorsunuz mesleğimden ötürü. Yüzümde dudak dolgusundan başka estetiğim yok. Olsa da sizi ilgilendirir mi? Sanmam. Kadınları kalıba sokmaktan vazgeçeceğiniz bir gün dilerim. Sevgiler.” ifadelerini kullandı.

İlayda Alişan 1996 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İlayda Alişan sinema ve dizi oyuncusu olarak kariyerine devam eden genç oyuncu İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Moda Tasarım okudu. Oyunculuk kariyeri reklam filmlerinde oynayarak başladı, Nestle, Coco Cola, Ülker, Akbank, Eti gibi reklam filmlerinde oynadı. İlk olarak 2011 yılında Bir Çocuk Sevdim dizisinde Merve karakteriyle rol aldı. Kariyerine TRT'de yayınlanan Gönül Hırsızı, Benim Adım Gültepe'de Nurten karakteriyle dikkat çekmeye başlamıştır. Songül Öden ve Mert Fırat'ın başrollerinde yer aldığı Serçe Sarayı'nda Sinem karakteri ile oyunculuğuna devam etmiştir. Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Eylül, Rüya dizisinde Cemre karakterine hayat vermiştir. Kendisinin daha büyük bir kitleye ulaştıran, başrollerinde usta oyuncu Perihan Savaş, Ercan Kesal, Aras Bulut İynemli ve Rıza Kocaoğlu gibi önemli isimlerin bulunduğu Ay Yapım’ın dizilerinden Çukur ile içinde bulunduğu set ortamını bir okul olarak tanımlamıştır. Şimdi ise Kırmızı Oda dizisinde Süveyda karakterine hayat vermektedir.

 

05-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar