İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı izle!

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı izle!
İlk bölümden itibaren sevilerek izlenen İstanbullu Gelin dizisi 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?Her geçen bölümünde takipçilerini daha da heyecanlandıran dizide Süreyya bebeğini düşürecek mi? İşte İstanbullu Gelin 12. bölüm fragmanı detayları.

Her cuma seyircisini Star Tv'ye kitleyen İstanbullu Gelin dizisi bu hafta da bomba gibi geliyor! Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı dizide sular durulmuyor. Süreyya Begüm'ün kim olduğunu öğrenecek mi? Süreyya bebeğini düşürüyor mu? Heyecan dolu bölümleriyle İstanbullu Gelin 12. bölüm fragmanı ve tüm detaylar.

Geçtiğimiz bölümde Begüm ile Faruk'un oğlu Emir, konakta kalmış oldukça keyifli vakitler geçirmişti. Faruk ise, Emir'in kendi oğlu olduğunu kabul etmek istememişti. Begüm'ün Faruk'un eski sevgilisi olduğunu öğrenen İpek ise, kolları sıvar ve Begüm ile Faruk'un birlikte çekildikleri fotoğrafı Süreyya'ya verir. Bunun ardından fotoğrafı gören Süreyya olayın şoku ile bebeğini düşürme tehlikesi yaşar. 

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanında ise, Süreyya'nın bebeğinin sağlık durumu belli değildir. Ancak Faruk ve Esma hanım Emir'in oğulları olduklarını öğrenirler. Bunun yanı sıra Fikret ise İpek'in hain planını öğrenir ve hesap sorar. Peki Emir babasının Faruk olduğunu öğrenecek mi? Süreyya'nın bebeği yaşıyor mu? İstanbullu Gelin'i izlemek için tıklayınız. 

İstanbullu Gelin 12. bölüm fragmanı

İstanbullu Gelin Oyuncuları

ÖZCAN DENİZ-FARUK

ASLI ENVER-SÜREYYA

İPEK BİLGİN-ESMA

SALİH BADEMCİ-FİKRET

DİLARA AKSÜYEK-İPEK

FIRAT TANIŞ-ADEM

ÖZGE BORAK-BEGÜM

GÜVEN MURAT AKPINAR-OSMAN

BERKAY HARDAL-MURAT

NERGİS ÇORAKÇI-KIYMET

HAKAN ALTINER-ŞAHAP

NESLİHAN YELDAN-SENEM

PELİNSU PİR-NURGÜL

HAYAL KÖSEOĞLU-ZEYNEP GÜRSOY

SEMRA DİNÇER-REYHAN SEZGİN

FATİH KOYUNOĞLU-AKİF

AHMET SABRİ ÖZMENER-MUSTAFA

EREN BALKAN-GÜLİSTAN

MUHARREM TÜRKSEVEN-NAZİF

NİLAY ERDÖNMEZ-ASİYE

HİRA KOYUNCUOĞLU-BADE

NESLİHAN ARSLAN-DİLARA

17-05-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar