İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Star TV'nin her bölümü ile efsaneler yaratan dizisi İstanbullu Gelin'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bu akşam yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünü kaçırmamak için Star TV canli izle, Star TV izle...

Aslı Enver ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı efsane dizi İstanbullu Gelin'in bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünü kaçırmamak için sende Star TV canli izle. Bu akşam evlerinde olmayacaklar için diziyi canli tv den kesintisiz izleme imkanı sunuyoruz. 

İstanbullu Gelin, bu akşam yepyeni bölümü ile Star TV ekranlarında olacak. Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizinin her bölümü izleyiciyi derinlere götürüyor. Fakat dizinin bu akşam ki bölümünde süpriz gelişmeler yaşanacak. Süreyya'nın haberi olmadan Begüm ve Emir ile kampa giden Faruk'u zor anlar bekliyor. Yeni bölüm fragmanında Süreyya'nın yaşanan bu olaylardan evi terk ettiği görülüyor. Süreyya'nın bu sahnesi izleyiciyi iyice merakta bıraktı. Gördüğü fotoğraf karşısında sinir krizi geçiren Sürayya, Faruk'tan ayrılıyor mu? Heyecan dolu yepyeni bölümü kaçırmamak için sizleri Star Tv izle adresine bekliyoruz..

'Cuma akşamı hangi diziler var?' sorusunu düşününce direk aklımıza İstanbullu Gelin geliyor. Hemen hemen herkes 'Bu akşam hangi diziler var?' sorusunu aklından geçiriyordur. İşte tamda bu esnada yayın akışı listemiz devreye giriyor. Kanal D, Star Tv, Kanal 7, Fox Tv, Show Tv gibi popüler kanalların yanı sıra yerel kanallarında canlı yayınlarını canli tv üzerinden izleyebilirsiniz. Star TV izle adresinden kesintisiz ve HD kalitede bir yayına ulaşabilirsiniz..

Peki reyting rekorları kıran dizi İstanbullu Gelin'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Efsane bir şekilde biten dizinin fragmanı diğer diziler de olduğu hemen ardından verilmiyor. İzleyici üzerinde büyük etki bırakması için ilerleyen günlerde yayınlanır.

15-12-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar