Jet Sosyete Dizisi O Kanala Transfer Oldu!

Jet Sosyete Dizisi O Kanala Transfer Oldu!
Star Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşan Jet Sosyete dizisi başka bir kanal ile anlaştı. Jet Sosyete yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacak?

Jet sosyete dizisi ilk sezonda Star tv ekranlarında reytinglerde düşüş yaşayarak belli bir kesimle yayın hayatına devam ediyordu. Bu sezonda Star tv ile anlaşma yapılmayacağı konuşulan "Jet Sosyete" Acun'un sahip olduğu kanal tv8 ile anlaştı.

Survivor ile reyting listelerinin ilk sırasında olan Tv8 acaba Jet sosyete ile bunu koruyabilcek mi?

TV8’de başlayacak yeni dizilerin ve yapımların haberini verdi.

Sit-com komedisi olan Jet sosyete senaristi Gülse Birsel dizinin ikinci sezonda devam edeceğini zaten haber vermişti.

Jet Sosyete Konusu:

Orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye girişini hikayesini anlatan dizi belli bir kitlenin ilgisini çekmesi başardı.

Özpamuk Tekstil'in getir-götür sorumlusu Yaşar Yüksel karısı Safiye, kızı Yıldız, baldızı Melike ve kayınbiraderi Gündüz ile İstanbul'un bir gecekondu semtinde kıt kanaat yaşayan bir aile babasıdır. Çalıştığı şirketin sahibi Cengiz Özpamuk çapkın oğlu Ozan'ı karıştığı bir skandal sonrası genel müdürlükten alır ve inadına yerine Yaşar'ı getirir. Üstelik Yaşar ailesi ile birlikte Jetset Konakları'ndaki genel müdür villasına taşınabilecektir. Ozan ise babası, babaannesi Zahide ve üvey annesi Gizem'in sürekli gerilim yaşadığı yan evdeki gençlik odasına geri dönmek zorunda kalır.

Ailesi sınıf atlama ve sosyeteye ayak uydurma heyecanına düşmüşken; Yaşar'ı ise şirketin şu ana kadar hiç çıkmadığı üst katında, moda ve tasarım dünyasının göbeğinde herkesin saygısını kazanması gereken zor bir dönem beklemektedir.

Jet Sosyete Oyuncuları:

Yapımcı: BKM
Yönetmen: Hakan Algül
Senaryo: Gülse Birsel

07-07-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar