Kalk Gidelim 107. Bölüm izle!

Kalk Gidelim 107. Bölüm izle!
Kaldığı yerden devam eden Kalk Gidelim 107. Bölümüyle yolculuğuna devam ediyor. Diyabet teşhisi konan Seyfettin’in komik ve zorlu imtihanı başlıyor. Meryem, yoksa hamile değil mi?

Kaldığı yerden devam eden Kalk Gidelim 107. Bölümüyle ekran yolculuğuna devam ediyor. Diyabet teşhisi konan Seyfettin’in komik ve zorlu imtihanı başlıyor. Badegül ve Halim’in aralarındaki soğukluk devam ederken Meryem, karşılaştığı şoku atlatabilecek mi? Meryem hamile mi değil mi? Seviyeli, komedi dizisi Kalk Gidelim’de neler oluyor, haberimizde.

Kalk Gidelim 107. Bölüm izle!

Seyfettin baygın olarak getirildiği hastanede acı gerçeği öğrenir. “Şeker gibi insan” olan Seyfettin’in şekeri yüksektir ve diyabetle yaşamak zorundadır. Hayatına dikkat etmesi gereken Seyfettin için büyük ve komik bir imtihan başlamıştır. Üstelik karısı Sevda’nın diyet kıskacı başlamış ve Seyfettin de Hatice Ana’ya sığınmıştır. Bu sırada Halim’in hastanede babasının yanında sabahladığından haberi olmayan Badegül, onun tavır yapıp eve gelmediğini zannetmesiyle iki aşık büsbütün gerilir. Evinde tadilata başlayan Şakir, Veli yüzünden yaşadığı krizi aşmak için yeni iş imkanları arar. Dudu’nun sokak hayvanlıları için hazırladığı mamaları kendisi için hazırladığını zanneden Şakir’in yaptığı “Şakir’lik ne?

Meryem büyük şok yaşıyor?

Eyüp Üstün’ün yapımcılığını üstlendiği Kalk Gidelim dizisinin başrollerini Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı, Erkan Sever ve Hayrettin paylaşırken sevilen aile dizisinde işler iyice karışmıştır. Bebeğini muayene için hastaneye giden Meryem tam bir şok yaşar. Çünkü hamile değildir. Hangisi doğru? Hastaneden gelen rapor mu, hastane arşivindeki gerçek rapor mu? Meryem’e bu oyunu oynayan kim ve amacı ne? Ama Meryem bu! Hemen harekete geçer ve Veli Demir’e görev verir. İstanbul’dan gelen evrak ile şok geçiren Mustafa Ali, kendisini uyaran Nurcan’ın haklı çıkmasıyla iyice yıkılır. Hastaneden eve dönen Seyfettin, kardeşinin bitik haliyle karşılaşınca yumuşar ve Onu alıp hayatını değiştirecek bir teklif yapmaya götürür. Seyfettin’ in yaptığı teklif ne ve kafası iyice karışan Mustafa Ali’nin tepkisi nasıl olacak? Tüm bu soruların cevabı 107. yeni bölümüyle 20 Haziran Cumartesi Saat 20.00’de TRT 1’de ekrana gelecek Kalk Gidelim’de... Keyifli seyirler

Son bölümde neler olmuştu?

Pandemiden dolayı köye dönemeyen Seyfettin, yola çıkar. O sırada İstanbul’dan köye dönen Ercan ile yolda bir araya gelir. Mustafa Ali ise “piyasalar normale dönünce” Meryem’le ortaklaşa kuracağı fabrika işine hız vermiş, Şakir ise evinde büyük bir tadilata girişmiştir. Muhtar babası artık köye dönmeyeceği için Şakir, babasının boş olan evine yerleşir. Başında çok büyük bir dert vardır. Şakir, Veli Demir’in engellerinden dolayı bir türlü istediği hamleleri yapamaz ve finansal krize girer.

20-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar